Ούτε σε ταινία αυτό που έγινε στη δίκη του Ελ Τσάπο! Έκλαιγε με λυγμούς η ερωμένη – Γελούσε η σύζυγος

Κοινοποίηση:
El-Chapo-Main-587467

Ο λόγος για την 29χρονη Λουσέρο Γουαδαλούπε Σάντσεζ Λόπεζ, η οποία περιέγραψε την ερωτική σχέση που είχε με τον βαρόνο μπροστά στη σύζυγό του Έμα Κορονέλ.

keit-del=-catillo
Η ερωμένη του βαρόνου

«Μέχρι σήμερα παραμένω μπερδεμένη. Ήρθα εδώ πιστεύοντας ότι είχαμε ακόμη δεσμό» είπε η μικρόσωμη γυναίκα, σύμφωνα με τη New York Post, ατάκα που έφερε το πρώτο χαμόγελο στη σύζυγο.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η Σάντσεζ, ο ερωτικός της δεσμός με τον «Ελ Τσάπο» ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 21.

Η Σάντσεζ, ανέφερε πως τα πρώτα προβλήματα στην σχέση της με τον Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα ξεκίνησαν όταν εκείνος την έβαζε να αγοράζει Μαριχουάνα για λογαριασμό του.

Το ζευγάρι που μιλούσε μέσω μηνυμάτων, αποκαλούσε ο ένας τον άλλον «αγάπη μου» και μαζί σχεδίαζαν τον καλύτερο τρόπο για να μεταφέρουν ναρκωτικά σε πολιτείες γύρω από το Μεξικό.

Στην κατάθεσή της, η ερωμένη του βαρόνου ναρκωτικών ανέφερε πως ήταν μαζί του στο κρεβάτι, τον Φεβρουάριο του 2014, όταν η αστυνομία εισέβαλε σε μία από τις κρυψώνες του στο Κουλιακάν. Τότε ο αρχιβαρόνος κατάφερε και το έσκασε ολόγυμνος από ένα άλλο μυστικό τούνελ που υπήρχε από την μπανιέρα του.

Τα επόμενα χρόνια και μέχρι τη δική της σύλληψη το 2017, η γυναίκα «έτρεχε» να βοηθήσει τον «Ελ Τσάπο» όποτε της το ζητούσε, φέρνοντάς του φαγητό και ρούχα ενώ κρυβόταν από τις Αρχές.

Αφηγούμενη τις λεπτομέρειες της σχέσης τους, που για την ίδια αποτέλεσε καταστροφικό παράγοντα στη ζωή της, η Σάντσεζ ξέσπασε σε λυγμούς και χρειάστηκε να απομακρυνθεί από τη δικαστική αίθουσα.

Τα δάκρυά της φάνηκαν ιδιαίτερα αστεία στη σύζυγο του Γκουσμάν που γελούσε δυνατά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης.

 elchapowife708

Με πληροφορίες από: Daily Mail, New York Times, New York Post

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: