“Ουστ λέρα! Έτσι βγάζεις τα χαρτζιλίκια σου για τις κόκες”! Αδιανόητο άδειασμα στην Τατιάνα Στεφανίδου! Ποιος την “στόλισε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Έχει προκαλέσει αρκετά ξεσπάσματα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι μια παρουσιάστρια που είναι τόσο αγαπητή αλλά και…μισητή στον κόσμο! Η παρουσιάστρια, έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά και ανθρώπους που δεν μπορούνε ούτε να την βλέπουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν και τα σχόλια κάτω από τα βίντεο της στο youtube. Πέρυσι η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το θέμα, των παιδιών των λαθρομεταναστών στα σχολεία. Όμως αυτό όπως φαίνεται δεν άρεσε σε πολλούς.

 

Δείτε μερικά από τα επίμαχα σχόλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ??? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ !!!

  2. @Manolis, Είσαι τόσο ιστορικά άσχετος, που όταν έγινε ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία και διαλύθηκε, κύματα προσφύγων ήρθαν στη Β. Ελλάδα. Κάποια από τα παιδιά συμμετείχαν και σε ελληνικά σχολεία. Με τη μόνη διαφορά ότι όταν τελείωσε ο πόλεμος, οι περισσότεροι επέστρεψαν στα σπίτια τους. Αλλά και πάλι όχι όλοι.

  3. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΡΟΙ ΜΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ .

  4. oi AΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΜΕ 13 ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 200 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ….

  5. Ποια είναι αυτή; Η χαμένη αδερφή του Τρύφωνα Σαμαρά;

Comments are closed.