Ολυμπιακός: Απόψε στην Αθήνα ο Σεμέδο -Συμφωνία για την μεταγραφή

Κοινοποίηση:
semedo

Συμφώνησε με τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Ολυμπιακός και έτσι ενισχύει το κέντρο της άμυνας του.
Ο Ρούμπεν Σεμέδο παρότι είχε… απομακρυνθεί από τον ΟΣΦΠ, θα προσγειωθεί το βράδυ στις 23:15 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου την Τετάρτη να περάσει από εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Εδώ και πολύ καιρό η διοίκηση του Ολυμπιακού διαπραγματευόταν με τη Βιγιαρεάλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αλλά επετεύχθη συμφωνία και ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Σεμέδο, γεννημένος στις 4 Απριλίου 1994, έχει ύψος 1.89 και το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε της πατρίδας του, με την οποία έκανε 14 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό έπαιξε δανεικός στην Ουέσκα, με την οποία σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημείωσε 12 συμμετοχές. Ο Σεμέδο, το συμβόλαιο του οποίου στη Βιγιαρεάλ έληγε το 2022, έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 το «κίτρινο υποβρύχιο» τον απέκτησε αντί 14.000.000 ευρώ, αλλά τον έδωσε δανεικό σε Ουέσκα και Ρίο Άβε.
powered by Rubicon Project

Στην ιβηρική κάνουν λόγο για συμφωνία που έκλεισε στα 4.5 εκατ. ευρώ ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και το «κίτρινο υποβρύχιο». Από αυτό το ποσό, οι 900.000 ευρώ θα πάνε στα ταμεία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%. Οσον αφορά, το deal των Πειραιωτών με την πλευρά του παίκτη αφορά συμφωνία διάρκειας 4 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: