Ολοκληρώθηκε το 1ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δεξιάς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ολοκληρώθηκαν χθες 21 Απρ 2019 το απόγευμα οι εργασίες του 1ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ με κεντρικό σύνθημα “Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Στην κεντρική ομιλία του αλλά και στην ομιλία του προς την νέα Κεντρική Επιτροπή ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης υπογράμμισε την σημασία των επερχόμενων Ευρωεκλογών και την δέσμευση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για την καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών και της Συνθήκης του Μαρακές.

Picture

Στηλίτευσε τις συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις της κυβέρνησης στους διαφωνούντες πολίτες, που αρνούνται να συμβιβαστούν με το έγκλημα των Πρεσπών και αναφέρθηκε στις συμμαχίες της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ με τις ανερχόμενες δυνάμεις της πατριωτικής Δεξιάς που θα ανατρέψουν το διεφθαρμένο καθεστώς των Βρυξελλών υπέρ μιας συμμαχίας ελεύθερων Εθνών – Κρατών, ενάντια στο επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό και την κατάλυση της Εθνικής Ταυτότητας και μιας αποτυχημένης συνταγής στην οικονομία που 10 χρόνια τώρα παράγει όλο και χειρότερα αποτελέσματα. Κάλεσε δε τους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, να συστρατευθούν μαζί της για να ανακτήσουμε την Πατρίδα μας.

Picture

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ παρουσίασε επίσης τους 32 από τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.
Picture

Ακολούθησαν βιντεομηνύματα με θερμούς χαιρετισμούς του Γκέρολφ Άννεμανς, Προέδρου του Κινήματος για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας, στο οποίο ανήκει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, καθώς και της Μαρίν Λεπέν, Προέδρου του Εθνικού Συναγερμού για την Γαλλία, Ευρωβουλευτού και ψυχή του Κινηματος, καλώντας τους Έλληνες να υπερψηφίσουν την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και τον Φαήλο Κρανιδιώτη στις Ευρωεκλογές.

Picture

Η ευρωβουλευτής Δρ. Ελένη Θεοχάρους από την Κύπρο, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα που ανάεγνωσε ο πρόεδρος του συνεδρίου Γιώργος Καραποστόλου:

“Το πατριωτικό ανατρεπτικό Κίνημα Αλληλεγγύη , πιστόστην αναγκαιότητα εφαρμογής χρηστής πολιτικήςΕθνικής σωτηρίας στέκεται αποφασιστικά μπροστάρης στους αγώνες του Ελληνικού Λαού αλλά και δίπλα στους αγωνιζόμενους Έλληνες. Γι’ αυτό μεπερηφάνεια χαιρετίζουμε το πανελλήνιο συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ευχόμενοι δύναμη, αντοχή, σπαργή και σφρίγος και κάθε επιτυχία στους στόχους του κινήματος.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Ελένη Θεοχάρους 
Ευρωβουλευτης και πρόεδρος του Κινηματος Αλληλεγγυη”


Παρόντες στο συνέδριο ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος, ο Στηβ Λάλας, ήρωας για κάθε Έλληνα πατριώτη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που απηύθυναν θερμό χαιρετισμό στους πάνω από 600 συνέδρους από όλη την Ελλάδα.

Picture

Picture

Picture

Στο συνέδριο παρουσιάστηκε και το νέο Καταστατικό του κόμματος, με τροποποιήσεις που αναλύθηκαν από τον εισηγητή Χρήστο Χρηστίδη και εγκρίθηκαν από την απόλυτη πλειοψηφία των συνέδρων
Picture

Τέλος με μυστική ψηφοφορία και σε πνεύμα απόλυτης σύμπνοιας και ενότητας Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Φαήλος Κρανιδιώτης και Γενικός Γραμματέας ο Χρήστος Χρηστίδης.

Picture

Στην Κεντρική Επιτροπή εξελέγησαν ως μέλη:
Αλειφτήρας Ιωάννης, Αλέξης Κωνσταντίνος, Βεργίνη-Μόσχη Θεοδώρα, Βλάχος Γεώργιος, Γκούρλας Κωνσταντίνος, Γκριτζάνης Χρήστος, Γούλα Βασιλική, Γούλας Γεώργιος, Δημητρόπουλος Νικόλαος, Δημολιός Φιλήμων, Ζάννας Κωνσταντίνος, Ζάχος Κωνσταντίνος, Ιωσηφίδης Νικόλαος, Καλυμνίου Αντώνιος, Καπλάνης Νικόλαος, Καραθανάσης Δημήτρης, Καραλάζος Δημήτρης, Καραλάζος Πέτρος, Καράμπελας Παναγιώτης, Καραποστόλου Γεώργιος, Κατσίμπελης Αθανάσιος, Κώσση Ρένα, Κωστόπουλος Ηλίας, Μαγειρόπουλος Ανδρέας, Μάστορα Ιωάννα, Μελετιάδης Κώνσταντίνος, Μηνόπετρας Χαράλαμπος, Παλάζης Γεώργιος, Παλάσκας Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Παπαλαζάρου Παναγιώτης, Ράλλη Ιωάννα, Σκαπινάκης Θεόδωρος – Ορέστης, Σοφούλης Αναστάσιος, Στάγγος Χρήστος, Σταύρακας Μιχάλης, Στρωματιάς Ηλίας , Τζάνη Μαρία, Τζωρτζόπουλος Γεώργιος, Τσελεκίδης Γιάννης, Φαραντάτος Αναστάσιος, Χατζή Αντωνία , Ψωμιάδης Χαρίλαος.

Το χθεσινό 1ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δεξιάς οριοθέτησε την αρχή της νικηφόρου πορείας του κόμματος. Διεξήχθη μέσα σε ένα πραγματικά πολιτισμένο περιβάλλον πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Η άρτια οργάνωση, οι εισηγήσεις, και η συμβολική παρουσία των κυρίων Καπερνάρου, Τσιάρτα και Στηβ Λάλα εμπλούτισε την πλειάδα των εξαιρέτων συμμετεχόντων. Η ποιότητα του ευρωψηφοδελτίου που παρουσίασε ο Πρόεδρος καταδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές με συμμάχους την ευρωπαϊκή ομάδα της “Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αληθεια ολοι αυτοι οι απιθανοι τυποι του συστηματος της ψωφοδεξιας ΝΔουλας που το παιζουν πατριωτες που βρεισκουν τα φραγγα να στηνουν μαγαζακια…….μηπως εχουν το ειδιο αφεντικο η απλος σκοπος τους ειναι ο κομματιασμος του πατριωτικου χορου σε αποκομματα κομματα για να μην παρουν αλλο πανω οι εξαφανισμενοι χρυσαυγιτες….εξαφανισμενοι το λεω γιατι ακομα δεν εχουν βρει τον τροπο να βγουνε προς τα εξω να εποικηνωνησουν με τον κοσμο….και τρωμε αυτους τους φελους στιν μαπα με τις καλοζωισμενες φραπες τους να μας λενε οτι θα λυσουν τα προβληματα της Ελλαδας και των Ελληνων ποιοι αυτοι οι καλοπερασακηδες λογαδες………………..

  2. Πουνε ο γκαβος ΣΑΜΑΡΑΣ πουνε ο μεντορας του χοντρουλι????Δεν βλεπουμε φωτογραφιες η θα ντρεπεται το παληκαρι ………………

Comments are closed.