Οι Times προειδοποιούν: «Αντιμέτωπη με κυρώσεις η Ελλάδα με τις παροχές Τσίπρα!»

Κοινοποίηση:
Αλέξης Τσίπρας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη χώρα μας , με αφορμή τις … προεκλογικές παροχές του Αλέξη Τσίπρα κρούουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης.

Οι έγκυροι Times επισημαίνουν ότι η Ελλάδα έχει μπει στο … στόχαστρο των δανειστών πλέον μετά από αυτά τα πακέτα … παροχών του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα, λίγες μόλις μέρες προτού ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο «καταπονημένος» Τσίπρας προσπαθεί μέσω παροχών σε συνταξιούχους να ανεβάσει την μειούμενη δημοτικότητά του, ωστόσο, στις Βρυξέλλες «βλέπουν» παραβίαση των κανόνων για το πρωτογενές πλεόνασμα, που η χώρα έχει συμφωνήσει (3,5% επί του ΑΕΠ).

Κατά την εφημερίδα, οι Ευρωπαίοι αξιολογητές που έφτασαν στην Αθήνα «έμειναν έκπληκτοι από τις αιφνιδιαστικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού».

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει η εφημερίδα στις ανταποκρίσεις των ελληνικών ΜΜΕ, όπου μεταξύ των κυρώσεων που ενδέχεται να πέσουν στο τραπέζι είναι η διακράτηση του μεριδίου της Ελλάδας από τα κέρδη από ομόλογα της ΕΚΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. “Γαία πυρί μιχθήτω” για τον “κουρασμένο” αλητο-κοπρίτη …
    Πού θα πάει, όμως ; Η κρεμάλα τον περιμένει …
    Η τιμωρία του, από τον Ελληνικό Λαό, θα είναι σκληρή και παραδειγματική …
    Αν νομίζει ότι θα γλυτώσει αυτός και το παρεάκι του, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ …

  2. βγει δ βγει ο τσιπρας στ αρχιδια του τα λεφτα του καθε μηνα θα τα παιρνει 10000 χιλιαρικακα την πουτσα εμεις θα τη τρωμε μεχρι τα επομενα 50 χρονια αμα ζουμε

    1. ΤΩΣΤΕΣΚΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ

      ΧΘΕΣ!!!

Comments are closed.