Οι σατανιστές της Ελλάδας – Οι δοξασίες, οι μυήσεις, οι τελετές και τα εγκλήματά τους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Πολλοί θυμούνται μόνο τους «σατανιστές της Παλλήνης» όμως δεν είναι οι μοναδικοί…

Οι Σατανιστές της Παλλήνης

28 Δεκεμβρίου του 1993. Τότε που όλη η Ελλάδα, συγκλονισμένη, παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τρία νέα παιδιά τα οποία κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία δυο γυναικών. Είναι τότε που ήρθαμε για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τον όρο «σατανισμός» και τότε που γονείς και εκκλησία συμβούλευαν τα παιδιά πώς να αποφύγουν την μύηση σε σατανικές τελετές. Στο εδώλιο κάθονται οι Ασημάκης Κατσούλας, Εμμανουήλ Δημητροκάλης και Δήμητρα Mαργέτη, οι οποίοι αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες τις φρικιαστικές εγκληματικές ενέργειες τους.

Ο Ασημάκης Κατσούλας στα 21 του και ο Εμμανουήλ Δημητροκάλης στα 19 του προσπαθούσαν μέσα από τελετές «μαύρης μαγείας» να μυήσουν συνομήλικους τους στην περιοχή της Παλλήνης και στο Κορωπί. Η αστυνομία συνέλαβε και τη φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη η οποία στα 18 της κατηγορούνταν για συνεργεία στα εγκλήματα.

Ποια εγκλήματα όμως έκαναν;

27 Αυγούστου του 1992. Η 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου, με το πρόσχημα της λευκής μαγείας, αποπλανείται στη θέση Σέσι στο Κορωπί. Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης αφού την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Αμέσως μετά ο Κατσούλας βιάζει την νεκρή 14χρονη και μαζί με τον Δημητροκάλη περιλούζουν το σώμα της με βενζίνη και το καίουν προκαλώντας μάλιστα πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού. Η Μαργέτη είχε περιγράψει τότε στους δημοσιογράφους:

«Μου είπε (ενν. ο Κατσούλας) ότι κάποιος δαίμονας θέλει κάποια κοπέλα επειδή του άρεσε και θα έπρεπε να πάμε και να την πάρουμε. Θα την αφήναμε κάπου και απλά θα εξαφανιζόταν»

Μεγάλη Τετάρτη. Απριλίος του 1993. Η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, καμαριέρα στο ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» και μητέρα δυο παιδιών, «πέφτει» τυχαία πάνω στους δράστες τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της. Το σκηνικό εξελίσσεται στα Γλυκά Νερά Αττικής. Η Γιούργα πείθεται ότι οι δράστες είναι αστυνομικοί (της έδειξαν ψεύτικες ταυτότητες) και ακολουθεί τους σατανιστές σε ερημική τοποθεσία στο Κορωπί. Οι δράστες τις φόρεσαν χειροπέδες, την έγδυσαν και τη βίασαν ενώ ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην μπορεί να αναγνωριστεί!

Η Μαργέτη, η οποία δεν ήθελε να συμμετάσχει και παρέμεινε στο σπίτι της είχε δηλώσει:

«Ήξεραν ότι αν σκότωναν Μεγάλη Παρασκευή θα πάρουνε πιο πολύ δύναμη από τα πνεύματα. Χτύπησε το τηλέφωνο γύρω στις 2, 3 δε θυμάμαι και άκουσα το Μάκη με μια ξεψυχισμένη τελείως φωνή, δεν ξέρω αν ήταν από την κούραση, από κλάμα ή από ο,τιδήποτε άλλο και μου διηγήθηκε τι ακριβώς είχε γίνει. Βρήκανε κάποια κοπέλα ξανθιά ψηλή με ωραίο σώμα, μακριά μαλλιά»

Την 1η Ιουλίου το 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών ενώ τη Δήμητρα Μαργέτη σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια στις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Της αναγνωρίστηκε η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας.

Ο σατανιστής της Γλυφάδας

Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, παιδί μέσης οικογένειας, κατοικούσε στη Γλυφάδα. Οι γονείς του είναι συνταξιούχοι )ηθοποιός ο πατέρας, υπάλληλος του ΙΚΑ η μητέρα) ενώ έχει κι έναν μικρότερο αδελφό. Ηδη από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του άρχισε να ασχολείται με τα μεταφυσικά και λίγο αργότερα, το ενδιαφέρον του στράφηκε στην αποκρυφιστική βιβλιογραφία. Λίγο αργότερα άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε οδήγησαν και στην απαλλαγή του από το στρατό.

20 Απριλίου του 2014. Η Ειρήνη Τσάβαρη βρίσκεται νεκρή στην πλατεία «Βάσως Κατράκη» στη Γλυφάδα ανήμερα το Πάσχα. O 22χρονος πριν προχωρήσει στην ανθρωποθυσία έκανε ολόκληρο τελετουργικό. Αφού χάραξε το χέρι του με ένα γυαλί με το αίμα του έγραψε σε ένα παγκάκι της πλατείας τον αριθμό «666» και έναν ανάποδο σταυρό, πήρε στη συνέχεια μία πέτρα και πολτοποίησε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας μέσα σε πλήθος κόσμου. Ψύχραιμος έβαλε την πέτρα σε μία σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμμάτων. Ο Παπαγεωργίου, όπως θα πει αργότερα στην ομολογία του, ετοίμαζε από καιρό το «χτύπημα» αν και δεν είχε στο μυαλό του συγκεκριμένο στόχο.

«Θα σκότωνα όποιον έβλεπα εκείνη την ώρα και θα με ενέπνεε για ανθρωποθυσία»

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν τόσο από το γενετικό υλικό (το αίμα που βρέθηκε στο παγκάκι, καθώς και στην πέτρα την οποία χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο) όσο και από τα διαδικτυακά του ίχνη.

Μετά τη δολοφονία ο Παπαγεωργίου είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Youtube, κάτω από το βίντεο με το τραγούδι του συγκροτήματος μπλακ μέταλ, Rotting Christ, με τίτλο «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού» ότι θέλει να γίνει σατανιστής. Μάλιστα, ζητούσε βοήθεια για να γνωρίσει τα κατάλληλα άτομα και έδινε το κινητό του τηλέφωνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΣΚΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΝΟΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΔΛΔ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ ΔΛΔ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ) Ε ΠΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΤΕΙΝΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΧΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑ ΣΑΜΑΕΛ

  2. όταν θα έρθεις..ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ..μέγα ιεροκυρηκα..δεν θα βρεις τον καλούλη ούτε τον λιμοκοντορο ούτε τον κοντό ούτε τον ψηλό..θα πας στον ποιο σοβαρα..ξέρεις εσυ υποθέτω…θα μπείτε σε ένα τρένο..ούτε τρεις ώρες δρόμος..θα ρθεις στην εκκλησία μου και θα σας περιμένω στο εξομολογητηριο..θα δώσεις είκοσι ευρώ θα ανάψεις κεράκι..θα κοιταχτούμε στα μάτια..και θα μου τα πεις ΟΛΑ..αφού καταλάβω ότι από την ψυχή σου ζητάς άφεση αμαρτιών..θα σε βάλω το πετραχήλι και θα σου πω αναμάρτητος..θα γνωρίσεις και τον νονό που με βάπτισε..80φευγα είναι..έφτασαν μέχρι τα αυτιά του οι αμαρτίες σας και μπορεί να μην ακούει καλά..αλλά κρίνει ανθρώπους από τα μάτια

  3. ούτε ο μέγας Βασίλειος αλλά και ούτε ο μέγας Κωνσταντίνος χρειάζονται για να λυθεί το κουβάρι…το κουβάρι έχει λυθεί είδη…ο ψυχολογικά διαταραγμένος ηθικός αυτουργός είναι ο σατανάς..αυτός δλδ που στέλνει σε φίλους μου με οικογένεια και παιδιά…δαίμονες για να τους μαγαρισουν..να τους καταστρέψουν την ζωή..την δουλειά τους την επιβίωση τους..άτιμε ηθικέ αυτουργε..μπινε ψυχολογικά διαταραγμενε σατανα..φαίνεται ότι ακόμη κανεις δεν σε κάρφωσε παλούκι στην καρδιά για να στρώσεις..θα κάνω την προσευχή μου..θα πιω αγιασμό..και θα περιμένω χροοονια την κατάλληλη στιγμή..εσυ μέχρι τότε λεξοτανίλ για να κοιμάσαι και στο παράθυρο να βλέπεις..αν ειρθε ο Αρχάγγελος Γαβριηλ να σε πάρει το κεφάλι και να σε στείλει πίσω στην κολαση

  4. Όλα ψεύτικα είναι για πουλάνε, τίποτα άλλο οι θρησκείες και οι κυβερνήσεις έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα

  5. Τι διαφορά έχει ένας σατανιστής από έναν χούλιγκαν δολοφόνο? Καμία.

  6. ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ…………………… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΩΣ…………………….

Comments are closed.