Οι πρώτες δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ZARLAS111-860x609-1-768x544

Με τρεμάμενη φωνή η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα, που χάθηκε τόσο άδικα από τη ζωή, τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου από τροχαίο δυστύχημα, ενώ επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον θάνατό του.

«Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες… Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω… Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπι πρόσθεσε: «Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο…».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κοφτε την σαχλαμαρα… που ετρεμε η φωνη της απο τον πονο και την θλιψη… μαλλον θα πονουσε ο λαιμος της απο το ρουφηγμα στο… καλαμακι που επινε το κοκτειλ της…

Comments are closed.