Οι διάσημοι που έχουν ιδιωτικό νησί – Για κάποιους δεν το ξέρατε

Κοινοποίηση:
rich-800x500_c

Σίγουρα η απόκτηση ενός ιδιωτικού νησιού στις Μπαχάμες ή οπουδήποτε αλλού, είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί διάσημοι που αν και έχουν ένα ιδιωτικό νησί στην κατοχή τους, δεν θεωρούν καν ότι είναι η πιο ακριβή αγορά τους.

Εμείς για παράδειγμα αν είχαμε ένα ιδιωτικό νησί, θα καυχιόμασταν τόσο πολύ, που θα το γράφανε ακόμα και τα “νέα του ψαροντούφεκου”, αλλά οι παρακάτω διασημότητες προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να μην αναφερθούν στα εκπληκτικά ιδιωτικά νησιά που έχουν στη κατοχή τους. Σίγουρα η ιδιωτικότητα για αυτούς είναι σημαντική, και παρά το γεγονός ότι έχουν ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν ένα μικρό κομμάτι Γης (λέμε τώρα) που περιβάλλεται απο ωκεανό, προτίμησαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και φυσικά εμείς να το μάθουμε από αλλού.

Αν λοιπόν είστε περίεργοι (που θα είστε), δείτε παρακάτω 10 διασημότητες που έχουν στην κατοχή τους ένα ιδιωτικό νησί.

Τζόνι Ντεπ

Δεν είναι κρυφό ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ένα από τα πιο πολυέξοδα παιδιά του Χόλιγουντ, καθώς έχει δαπανήσει κατά καιρούς τεράστια χρηματικά ποσά σε πράγματα τα οποία ξεπερνάνε την φαντασία. Ένα από αυτά ήταν το ‘Little Hay’s Pond Cay Island’ στις Μπαχάμες, για το οποίο ο αστέρας των Πειρατών της Καραιβικής, σύμφωνα με το Forbes, κατέβαλε 3,6 εκατομμύρια δολάρια το 2004.

Τζούλια Ρόμπερτς

Ο Ντεπ δεν είναι ο μόνος διάσημος ηθοποιός που έχει την κατοχή του ένα ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, καθώς η Τζούλια Ρόμπερτς αγόρασε επίσης ένα νησί στο ίδιο μέρος, ωστόσο δεν περνάει πολύ χρόνο εκεί. Έχει αναφερθεί ότι η ηθοποιός μετακόμισε στο Νέο Μεξικό για να ξεφύγει από την βαβούρα του Λος Άντζελες, και ότι έχει ένα εξοχικό στο Μαλιμπού. Μια χαρά η Ρόμπερτς!

Μελ Γκίμπσον

Άλλος ένα διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα ιδιωτικό νησί, είναι ο Μελ Γκίμπσον. Το νησί του Γκίμπσον ονομάζεται Mago και σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός το αγόρασε για 15 εκατομμύρια δολάρια από μια ιαπωνική εταιρεία. To Mago έχει έκταση περίπου 21.000 στρέμματα, διαθέτει απέραντες παραλίες με λευκή άμμο, λιμνοθάλασσες και βρίσκεται στα Φίτζι.

Τζορτζ Κλούνεϊ

Το νησί το οποίο ανήκει στους Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, είναι λίγο διαφορετικό από τα ιδιωτικά νησιά που ανήκουν σε άλλες διασημότητες, καθώς δεν βρίσκεται στις Μπαχάμες ή σε κάποιο άλλο εξωτικό μέρος, αλλά στον ποταμό Τάμεση στο Νότιο Όξφορντσαϊρ. Η πιο διάσημη κατοικία τους είναι στην λίμνη Κόμο, ωστόσο το ζευγάρι επιλέγει να περνάει μερικές μέρες στο Βρετανικό νησί, το οποίο διαθέτει ένα υπέροχο αρχοντικό, αλλά και δικό του θερμοκήπιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρασαν για περίπου 10 εκατομμύρια λίρες.

Μπιγιόνσε και Jay-Z

Το δημοφιλές ζευγάρι έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο, οπότε δεν είναι τίποτα γι’αυτούς και ένα ιδιωτικό νησί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το δημοφιλές ζευγάρι έχει ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, και είναι το μέρος όπου μπορούν να ξεφύγουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όταν το επιθυμούν. Για να φτάσουν εκεί θα πρέπει απλά να χρησιμοποιήσουν το ιδιωτικό τζετ που αγόρασε η Μπιγιόνσε στον Jay-Z το 2012, για την Ημέρα του Πατέρα.

Έντι Μέρφι

Ο θρυλικός κωμικός ηθοποιός Έντι Μέρφι, είναι ακόμα ένας διάσημος που έχει στην κατοχή του ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες. Μερικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Μέρφι αγόρασε το Rooster Cay το 2007, για περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια. Άλλα δημοσιεύματα ωστόσο ισχυρίζονται ότι ο ηθοποίος απλά μισθώνει το νησί.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, αγόρασε το ιδιωτικό νησί Blackadore Caye το 2005. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο ηθοποιός δεν αγόρασε το νησί για να ξεφεύγει από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά για να δημιουργήσει ένα οικολογικό θέρετρο με έμφαση την ευεξία. Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να πάρει άδεια για την κατασκευή του θερέτρου αρκετά χρόνια, ωστόσο λέγεται ότι υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει το 2020.

Μπιλ Γκέιτς

Όπως και πολλοί άλλοι πλούσιοι επιχειρηματίες, ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε ένα ολόκληρο ιδιωτικό νησί. Βρίσκεται στο Μπελίζ και είναι ένας πανέμορφος τροπικός παράδεισος, αφού διαθέτει δάση, παραλίες με λευκή άμμο και πεντακάθαρα γαλάζια νερά. Το νησί ονομάζεται Grand Bogue Caye και έχει αξία 25 εκατομμυρία δολάρια. Αν λοιπον ο Μπιλ Γκέιτς και η οικογένεια του θέλουν να κάνουν ένα πάρτι στην παραλία, αυτό το νησί είναι πραγματικά ότι πρέπει!

Σακίρα

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια της ποπ μπορεί να μην ζει στο ιδιωτικό της νησί με την ονομασία Bonds Clay, ωστόσο το επισκέπτεται όποτε θέλει να ξεφύγει και να χαλαρώσει. Το νησί βρίσκεται στις Μπαχάμες και λέγεται ότι κόστισε στην εκρηκτική Κολομβιανή σταρ, 16 εκατομμύρια δολάρια.

Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ο διάσημος σκηνοθέτης απέφυγε τις Μπαχάμες και προτίμησε να αγοράσει ένα όμορφο και γαλήνιο νησί στο πορτογαλικό αρχιπέλαγος της Μαδέρας. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν ιδέα που βρίσκεται το εν λόγω νησί, οπότε ο Σπίλμπεργκ και η οικογένεια του έχουν την δυνατότητα να κάνουν διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα κατέβαλε ο Σπίλμπεργκ για το νησί, ωστόσο δεν θα ήταν και πολύ φθηνό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: