Οι βρωμιάρηδες της πλατείας Κουμουνδούρου (και τη νύχτα…). Πόσο πάει ρε αδερφές και παλληκάρια;

Κοινοποίηση:
psonistiri

Σήκωσαν κεφάλι τα ιδεολογικά κατακάθια της κομμουνιστικής ανταρσίας , εκεί στην πλατεία Κουμουνδούρου, που κάνουν βίζιτες αρχηγικά τους στελέχη και τσιράκια των γραφείων τους

Νόμισαν οι μπούληδες χωρίς εισαγωγικά του σταλινοφασιστικού μορφώματος της πλατείας Κουμουνδούρου, εκεί που τσιράκια των γραφείων τους αναζητούν συντρόφους αλλοδαπούς για πληρωμένο έρωτα και βρώμικη ηδονή, ότι θα μασήσουμε με την γελοία, πρόστυχη και ρεβανσιστική αναφορά (με όλα τα ιστορικά και ανεπούλωτα απωθημένα από την ψεκασμένη ήττα με ναπάλμ, στον ηρωικό Γράμμο και στο πιο ηρωικό Βίτσι), που έβγαλαν ως ανακοίνωση-κωλόχαρτο και μας επιτίθενται πάλι, χύνοντας δηλητήριο. Με αφορμή ένα άρθρο του εκδότη-φάντασμα, Θέμου Αναστασιάδη (που ζει εδώ και καιρό εκτός Ελλάδος για τους δικούς του επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους), υπό τον τίτλο «Κρεμάλες, κέρματα και προδοσία», σαν τις ύπουλες οχιές και πάντα βέβαια υπό την προστασία της ανωνυμίας, το βρωμερό απόκομμα της ρεμούλας, της αρπαχτής, των ρουσφετιών, της καλοπέρασης, των εγκλημάτων και των ανθρωποκτονιών (βλέπε Μάνδρα Αττικής, με 24 νεκρούς) που ξαναγυρίζει στο 3 και 4%, απειλεί, στοχοποιεί και  βελάζει.

Γράφουν, μεταξύ άλλων, οι κομματικοί κοπρίτες και αγράμματοι συνάδερφοι του ξύλου απελέκητου, Καρανίκα του Μενεγάκη:  “… ο γνωστός εκδότης καθιστά περιττή την κυκλοφορία του φασιστικού «Μακελειού», το οποίο ξεπέρασε κατά πολύ σε χυδαιότητα.  Σημειώνουμε ότι ο αθρογράφος, κάνοντας προφανώς δεύτερες σκέψεις, συνεχίζει να «διορθώνει» διαρκώς σημεία του κειμένου, προκειμένου να αποφύγει τη «μοίρα» του πολιτικά ομογάλακτού του, Στ. Χίου. Ελπίζουμε να μην αποδώσει και αυτός, όπως ο Μπαρμπαρούσης, τα γραφόμενά του σε «ατάκτως και αυθορμήτως ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική του έξαρση»…

Σε ότι αφορά τον Αναστασιάδη( με τον οποίον ουδέποτε είχαμε φιλικές ή αδερφικές σχέσεις), θα του προτείναμε να κάτσει εκεί που κάθεται. Του χουμε ξαναπεί ότι αυτή η περίοδος δεν είναι για “ήρωες” που φοβούνται και τρέμουν τη σκιά τους. Με τα μπερδέματα που είχε με τον Τριανταφυλλόπουλο και τις καταθέσεις που έχει δώσει για τον μακαρίτη τον Γκιόλια, εξακολουθεί σε κάποιους κόκκινους-ερυθρόδερμους κύκλους να είναι μισητός. Το γιατί, το ξέρει ο ίδιος. Όπως επίσης ξέρει και ο ίδιος, γιατί τον κυνηγάνε ακόμα για εκείνα τα εκατομμύρια που του βρήκαν μέσα σε κάτι σακούλια.

Όσον αφορά, εμάς: Τι να γράψεις για την λέπρα. Όπου και να ακουμπήσεις από αυτούς τους έκφυλους κομματάρχες της ξάπλας, του πυργιώτικου και καλαματιανού μαύρου και της αρπαχτής , νύχτα και μέρα, μπροστά και πίσω, κολλάς αφροδίσιο νόσημα. Άστε ρε “λεβέντες” φορέστε κανένα στρινγκάκι στο Σύνταγμα κι αφήστε τις αντρικές δουλειές γι άλλους.

Τα ελληνικά σας είναι σαν τα αγγλικά του αρχηγού σας, βρωμιάρηδες…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: