24/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Οι αριθμοί των δισεκετομμυρίων πίσω από την οικογένεια Kardashian – Jenner

Κοινοποίηση:
1

Αν χρειαζόταν να περοιγράψουμε με μία ζωγραφία το πόσο πλούσια είναι η οικογένεια Kardashian – Jenner πιθανότατα να βάζαμε τα μέλη της να κολυμπούν σε μία θάλασσα από δολάρια. H Kim Kardashian έχει κερδίσει 100 εκατομμύρια δολάρια στον πρώτο μόλις χρόνο της νέας σειράς καλλυντικών, η Kendall Jenner είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και η αδερφή τους Kylie Jenner είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Για πόσα ακριβώς λεφτά μιλάμε όμως;

 

Σίγουρα αυτή η πληροφορία είναι γνωστή μόνο στους λογιστές τους αλλά πολλά media έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να υπολογίσουν την περιουσία της οικογένειας. Παρακάτω θα δεις μια ακόμα τέτοια προσπάθεια.

Kylie Jenner

Είναι μόλις 21 και είναι, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Βρέθηκε στις διάσημες λίστες του περιοδικού με τους δισεκατομμυριούχους για πρώτη φορά μέσα στο 2019 και παρόλο που στο σύνολο είναι στη θέση 2.057 παραμένει μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες του πλανήτη. Την τελευταία χρονιά η εταιρεία καλλυντικών στην οποία είχε μέχρι πρόστατα το 100% –πούλησε το 51% για 600 εκατομμύρια δολάρια- είχε κέρδη 360 εκατομμύρια δολάρια.

Μαζί με την τηλεοπτική της παρουσία και τις εμπορικές της συμφωνίες στο instagram, η εμπορική της αξία αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο. Η αυτοκρατορία που έχει χτίσει στον κόσμο της ομορφιάς, καθώς διαθέτει παραπάνω από ένα brand, αγγίζει την αξία των 1,2 δισεκατομμυριών ευρώ. Το Forbes την είχε κατατάξει επίσης στην πέμπτη θέση με τους πιο πλούσιους celebrities της Αμερικής για το 2018. Και είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας στην πρώτη δεκάδα.

Kim Kardashian

To Forbes υπολόγισε το net worth της 39χρονης τηλεπερσόνας σε 370 εκατομμύρια δολάρια. To 2019 ήταν στην 26η θέση με τις πιο ακριβοπληρωμένες celebrities στην Αμερική. Η τεράστια περιουσία της οφείλεται σίγουρα στη σειρά των καλλυντικών που έβγαλε αλλά και στις εμπορικές συμφωνίες της αλλά και τα κέρδη από τοριάλιτι Keeping Up with the KardashiansΣύμφωνα με το περιοδικό, μέχρι τον Ιούλιο του 2019 τα ετήσια κέρδη της ήταν 72 εκατομμύρια δολάρια.

Khloe Kardashian

H εμπορική αξία της, σύμφωνα με το Bankrate, φτάνει τα 40 εκατομμύρια. Αυτό το χρωστάει στις απολαβές της από το Keeping Up With the Kardashians αλλά και τα κέρδη από την σειρά ρούχων που έχει, από την παραγωγής της σειράς Twisted Sisters αλλά και τις εμπορικές της συμφωνίες. Το Forbes υπολογίζει ότι μόνο το 2016 έβγαλε 15 εκατομμύρια δολάρια.

Kourtney Kardashian

Σύμφωνα με το Money η εμπορική αξία της φτάνει τα 35 εκατομμύρια. Τα εισοδήματά της προέρχονται από το μισθό της από το ριάλιτι σόου και τις εμπορικές συνεργασίες της. Φέρεται να έχει στα σκαριά κι εκείνη τη δική της σειρά καλλυντικών κάτι που αναμένεται να εκτοξεύσει την περιουσία της.

Kendal Jenner

To 2018 το Money υπολόγισε την αξία της στα 18 εκατομμύρια δολάρια αλλά σύμφωνα με το Celebrity Net Worth υπολογίζεται ότι τώρα είναι στα 30 εκατομμύρια. Η περιουσία της στηρίζεται στο ριάλιτι σόου της οικογένειας, στις πασαρέλες αλλά και στις εμπορικές συνεργασίες. Το 2018 ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο σύμφωνα με τις λίστες του Forbes.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: