Οι αντιβιοτικές ιδιότητες του σκόρδου – Πώς πρέπει να καταναλώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
garlic-3

Έχει ισχυρή αντιμικροβιακή, αντιιική και αντιμυκητιακή δράση και είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, τα οποία περιορίζουν την ανεξέλεγκτη δράση των ελεύθερων ριζών.

Πέρα από φυσικό αντιβιοτικό, το σκόρδο είναι επίσης φυσικό αντιθρομβωτικό. Η δράση του οφείλεται στην αλληλεπίδρασή του με τα αιμοπετάλια και τη φιβρίνη, τους δύο παράγοντες που ελέγχουν την πήξη του αίματος, και είναι ισχυρότερη όταν καταναλώνεται ωμό.

Χάρη στις φυσικές αντιβιοτικές ουσίες του συμβάλλει στην αντιμετώπιση δερματικών λοιμώξεων, αλλά και σε προβλήματα του πεπτικού και μυϊκού συστήματος.

Το σκόρδο μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα επωφεληθείτε από τις αντιβακτηριακές ιδιότητες του σκόρδου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: