Οι Ισπανοί «γυρίζουν» τον Τόσκα στην Μπέτις

Κοινοποίηση:
Αλίν Τόσκα

Ομιχλώδες παρουσιάζεται το μέλλον του Αλίν Τόσκα στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα, η έγκυρη εφημερίδα «Marca», ο Ρουμάνος αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε στον «Δικέφαλο» του Βορρά με τη μορφή δανεισμού από την Μπέτις, θα επιστρέψει άμεσα στν σύλλογο της νδαλουσίας.

Κι αυτό, διότι δεν έπιασε το όριο συμμετοχών που προβλεπόταν και οι διαπραγματεύσεις των δυο συλλόγων θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή.

Σε δημοσίευμά της την Παρασκευή (03/05) η εφημερίδα αναλύει οκτώ περιπτώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών της Μπέτις, παρουσιάζοντας το «τοπίο» αναφορικά με το μέλλον τους.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Αλίν Τόσκα, που φέτος έπαιξε σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε Super League, Europa League και Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο ομάδες είχαν ορίσει τις 20 συμμετοχές τουλάχιστον 45′ ως ρήτρα για την οψιόν αγοράς του παίκτη από τους Θεσσαλονικείς, κάτι που δεν συνέβη.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Ρουμάνος αριστερός μπακ αναμένεται να επιστρέψει στη Μπέτις, αφού οι συζητήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν από μηδενική βάση, κάτι που δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: