Οι Ελληνίδες που μας μεγάλωσαν: 5 μοντέλα με τα οποία πάθαιναν πλάκα οι έφηβοι των ‘90s [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
M6

Όλοι οι over 30 χρονών τις θυμόμαστε. Και πώς θα γινόταν άλλωστε να τις ξεχάσουμε.
Γουρλώναμε τα μάτια σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν τύχαινε να τις πετύχουμε στην τηλεόραση.

Τις είχαμε αφίσες (απ’ αυτές τις διπλές και τρίδιπλες) πάνω από τα κρεβάτια μας.

Τις μεταφέραμε (μαζί με ολόκληρο το περιοδικό που είχαν κάνει τη φωτογράφιση) κάτω από τις μπλούζες μας μέχρι να φτάσουμε στο δωμάτιο μας.

Κατά κάποιον τρόπο, αυτές μας «μεγάλωσαν».

Γι’ αυτό, με σεβασμό στις εποχές όπου οι έφηβοι έπρεπε ν’ αγοράζουν περιοδικά ή να πληκτρολογούν το θρυλικό «gwool» για λίγο… ματάκι, ξεχωρίζουμε τα 5 μοντέλα που μας έκαναν να παραμιλάμε τη δεκαετία του ’90.

Νόνη Δούνια

Μ5

Μυδράλιο. Το απόλυτο φονικό όπλο. Τι χαρακτηριστικό γυναικάρας να ζητούσες από τη Νόνη-Το κανόνι που να μην το διέθετε: Ομορφιά, κορμί, παράστημα, βλέμμα που σε έστελνε αδιάβαστο. Αν γινόταν δημοσκόπηση στα μέσα της δεκαετίας του ’90 για το πιο ποθητό θηλυκό της χώρας, θα μπορούσε να κοντράρει σε ποσοστά ακόμα και τον… Ανδρέα!

 

Εύη Αδάμ

M4
Και να μην ήταν παντρεμένη με τον Λάμπη Λιβιεράτο, πάλι θ’ αποτελούσε τον ορισμό του «Μπαμ και κάτω». Χωρίς καν να προσπαθήσει -με το εντυπωσιακά αψεγάδιαστο πρόσωπο, το λεπτό καλοσχηματισμένο σώμα και το φοβερό μελαχρινό μαλλί- έκανε θραύση σε τηλεοράσεις και εξώφυλλα. Άσε που (όχι μόνο δεν γέρασε αλλά) σήμερα φαίνεται ακόμα πιο σέξι!

Βίκυ Κουλιανού

M3

Ισχύει ακριβώς ό,τι και για τις απίστευτες ποδάρες της: Από πού ν’ αρχίσεις και πού να τελειώσεις! Ψηλή και επιβλητική, με τύπο και θηλυκότητα, έκανε να ξετυλιχτούν για χάρη της αμέτρητες… διπλές αφίσες, σαν αυτές στο κέντρο των περιοδικών. Πιθανότατα η ιδανικότερη για να δικαιολογήσει τον τίτλο «κόμματος», που χρησιμοποιούνταν ευρέως εκείνη την εποχή.

Ρέα Τουτουντζή

Άλλη κλάση! Σε μια εποχή που το κοντό μαλλί θεωρείτο τολμηρή επιλογή για τις γυναίκες, ήταν από τις πρώτες που απέδειξαν πόσο σέξι μπορεί να τις κάνει. Συνδυάζοντας κορμάρα με ομορφιά και λεπτότητα με φινέτσα, αποτέλεσε ένα από τα ωραιότερα χαμόγελα της ελληνικής σόου μπιζ. Κι ας μην ήταν εύκολο το βλέμμα σου να επικεντρωθεί μόνο εκεί…

M2

Ίνα Λαζοπούλου

Ηφαίστειο! Ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols της δεκαετίας. Με ένοχο κοριτσίστικο βλέμμα, τρομερό κορμί και μια ιδιαίτερη βραχνή φωνή, έφτιαχνε ένα πακέτο που μπορούσε να κολάσει και ιερομόναχο. Δεν δίσταζε να… προβαίνει σε αποκαλύψεις και οι φωτογραφίσεις της μοίραζαν πάντα περισσότερο υλικό στους μερακλήδες της εποχής.

M1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: