Οι Γάλλοι τραγουδούν το «Ave Maria» για τη σωτηρία της «Παναγίας των Παρισίων» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
SING

Η Παναγία των Παρισίων δεν είναι απλά ένα μνημείο.

Οι Γάλλοι, αλλά και όλοι οι πολίτες του κόσμου, το θεωρούν ως ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του χριστιανισμού.

Ένα κτίριο που άντεξε για πάνω από 850 χρόνια αλώβητο, ξεπερνώντας πολέμους, λιμούς, εμφυλίους, επαναστάσεις, για να παραδοθεί το απόγευμα της 15ης Απριλίου στις φλόγες.

Στο θέαμα της φωτιάς, η οποία κατέκαψε και έριξε εν τέλει το καμπαναριό του καθεδρικού νάου, εκατοντάδες Γάλλοι πολίτες συγκεντρώθηκαν λίγα μέτρα πιο μακριά, παρακολουθώντας με δάκρια στα μάτια το θλιβερό θέαμα.

Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα, άρχισαν να τραγουδούν για τη σωτηρία του, παρασέρνοντας και τους υπόλοιπους. Ένα σκηνικό άκρως συγκινητικό και τραγικό συνάμα, που συγκλονίζει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. …οι προγονοι των , επιτηδειως καταστρεψαν τον παρθενωνα μου , και εγω το ευχομουν αυτο….τωρα ευκαιρια μεγαλη να τα κονομησουν με την ανακατασκευη οι υπουλοι ασιατες που ηδη εχουν χωθει στα ”’πραγματα”.

    1. Ποιον Παρθενωνα σου ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, που εχεις φαει 4 μνημονια στον πατο και πουλησες την Μακεδονια? Φαε τσιπρα και κουλη ΕΛΛΗΝ βλακα

  2. ”Oταν εισαι αδυνατος,εισαι κατωτερος των περιστασεων και ζεις εναν εκφυλο και τριφυλλο βιο ,καμμια προσευχη σε κανεναν Θεο δεν σε σωζει !” Ιακωβος Φιλιππος Φαλμεραυερ ”Η Ιστορια της Αυτοκρατοριας της Τραπεζουντας”

Comments are closed.