Οι Έλληνες πεινούν, αλλά οι Κομμουνιστές περνάνε φίνα! – Δείτε τι τρώνε για πρωινό ο Τσίπρας και η παρέα του

Κοινοποίηση:
1

Μία απίστευτη φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει την αριστερή υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Όπως θα διαπιστώσετε, σε αυτή εμφανίζεται ο υφυπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος να παίρνει το πρωινό του στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Μετροπόλ της Μόσχας, όπου και διαμένει η ελληνική αποστολή.
Όσο για το μενού; Μαύρο χαβιάρι και ψάρι! Γιατί μόνο οι κομμουνιστές ξέρουν να…τρώνε καλά (με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων βεβαίως βεβαίως).

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εμεις τα ξεραμε . Οι αριστεροι πρεπει να αισθανονται σαν σκατα τωρα που τα βλεπουν
    Χαα χα χαα! Εσεις κομμουνια φατε αυτα που μπορειτε με τα επιδοματα αχρηστειας που σας δινουν , και , που μετα την συμφωνια για την λαθρομεταναστευση που θελει να υπογραψει ο τσιπρας , δεν θα τα παιρνετε ουτε αυτα , γιατι θα τα παιρνουν ΟΛΑ τα ταξικα σας αδελφια , οι νεγροειδεις τριτοκοσμικοι μωαμεθανοι .

  2. Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη. Ιερόδουλων γεννήματα, ξεφτιλισμένα μαρξιστικά σκουπίδια.

  3. ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ-ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ.

  4. με τα λεφτα μου.μου τα στερησε κ τρωεει με αυτα.του κανω το τραπεζι χωρις τη θεληση μου.στο λαιμο να του κατσει κ σε αυτον κ στους αλλους ανθελληνες.ψοφο να εχουνε.να κανουν παρεα με τους αλβανους κ να τα φανε μαζι τα μερισματα.σκατα να τρωνεβολοι τους μια ζωη ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!

Comments are closed.