ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ… Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα για το λαθρομεταναστευτικό

Κοινοποίηση:
1

Στην πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της Αθήνας στις 13:00 το μεσημέρι φορείς, σύλλογοι και απλός κόσμος έχουν καλεστεί σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην αθρόα εισβολή μεταναστών. Ένα κάλεσμα που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου και τυγχάνει πλήρους αποσιώπησης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Ένα σχέδιο εποικισμού λαμβάνει χώρα εδώ και χρόνια στην πολύπαθη Πατρίδα μας υπό την κάλυψη όλων των τελευταίων κυβερνήσεων. Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο, ακομμάτιστα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος καλεί όλους τους Έλληνες να παρευρεθούν και να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο κοινοβούλιο. Να δείξουμε πως ο αγώνας για Έθνος και Ελευθερία είναι συνεχής και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν νεοταξίτη να κάνει τη χώρα μας αποθήκη ψυχών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το International Hellenic  Association, ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός και μη κομματικός οργανισμός με 4.000 μέλη ανά τον κόσμο -κυρίως ακαδημαϊκούς και άλλες πνευματικές προσωπικότητες- και έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής,  εκφράζει την αγωνία του για τον συνεχή εποικισμό της Ελλάδος με ποταμούς δυστυχισμένων ανθρώπων οι οποίοι καταφθάνουν ασταμάτητα, δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις ανασφάλειας, εγκληματικότητας και ανθρώπινης δυστυχίας.

Η ανεξέλεγκτη εγκατάσταση πληθυσμών που δεν έχουν καμιά απολύτως επαφή με τα γλωσσικά, οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά δεδομένα της Ελλάδος αποτελούν ένα απροκάλυπτο, έντονα επιθετικό υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδος, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί με το άμεσο και αποτελεσματικό κλείσιμο των Ελληνικών συνόρων.

Κάθε πρωτοβουλία η οποία ενώνει την φωνή της στο κρίσιμο αυτό εθνικό πρόβλημα με αγνή πατριωτική και ανθρωπιστική προσέγγιση, είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτη αλλά και απόλυτα αναγκαία. Άλλωστε πρόσφατα, εκατοντάδες μέλη του ΙΗΑ και απλοί πολίτες εξέφρασαν, με αναλυτικό υπόμνημα τους, τόσο προς την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία Ελλάδος,  όσο και σε Ευρωπαϊκά όργανα την απαίτηση τους για την λήψη άμεσων μέτρων για το διαρκώς επιδεινούμενο αυτό πρόβλημα το οποίο απειλεί ευθέως πλέον την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, το ΙΗΑ εκφράζει την υποστήριξη του στην πρωτοβουλία μιας χούφτας νέων ανθρώπων, οι οποίοι καλούν μέσω Facebook σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00 στην πλατεία Συντάγματος, όλους τους Έλληνες  οι οποίοι αγωνιούν για τον ασταμάτητο, αφανή εποικισμό της Ελλάδος.

Τέλος καλεί τα μέλη του ΙΗΑ που θα βρίσκονται στην Αθήνα κατά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, να ενώσουν με την φυσική τους παρουσία, την φωνή τους στην νεανική αυτή, πατριωτική πρωτοβουλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εγώ τώρα το είδα… Φοβερή οργάνωση… Άσε που θα είναι 5 άτομα… το πολύ. Ποιος θα πάει; Αφού στην Αθήνα δεν υπάρχουν Έλληνες πια.

    1. Ίσως και επειδή οι Αθηνέζοι έχει μπετώσει και το μυαλό τους εκτός από την πόλη τους.Την έχουνε κάνει το χειρότερο μέρος στην Ελλάδα.

  2. Ποιας ανθρωπινης περιθαλψης ρε κοροιδο, εσυ θελεις ανθρωπινη περιθαλψη, αυτοι ολοι ειναι με τα ακουστικα στ’ αυτια με τα ακριβα τα κινητα και τρωνε και πινουν και περνουν τα επιδωματα εις βαρος των κοροιδων και ο μηνας εχει εννια και για το ευχαριστω ειναι οι περισσοτεροι μεσα στην παρανομια!!!!!!!!! Αντε απο κειπερα, δεν βλεπετε τα χαλια της χωρας και την καταντια των Ελληνων, σας επιασε η …….φιλεσπλαχνια για τους λαθρο, λες και τους καλεσαμε!!!!!!!!

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ? ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    1. Είσαι μάντης εσύ … Καλά, καλά πότε θα καταλάβετε ότι όλα αυτά είναι σχέδια μασόνων με το πράσινο φως των μπάσταρδων πολιτικών γιατί παίρνουν μερίδιο από αυτά τα βρώμικα ανθελληνικά σχέδια. Αυτοί έχουν δώσει Το okay δεν το έχω δώσει εγώ ή εσύ (μάλλον εγώ το έχω δώσει έμμεσα, αλλά έβαλα μυαλό??????? Αυτό είναι το ζητούμενο, έβαλα μυαλό ή μου αρέσει να καταλήξω στο διάολο μια ώρα αρχήτερα.

  4. Ναι στην Φιλανθρωπία αλλά το πράμα ξέφυγε. Να κλείσουν τα σύνορα και να στέλνονται όλοι πίσω αφού τύχουν της ανθρώπινης περίθαλψης. .

  5. Κόψτε την ηττοπάθεια και πηγαίνετε στη συγκέντρωση ρε χαιβάνια

  6. Βλεπω ολοι οι ‘πατριωτες’ μαγκιες του πληκτρολογιου που ανεβαζουν τις μαγκιες τους στο μακελειο τοσο καιρο οτι θα γ@@ουν ολους τους λαθραιους που βρισκονται στην Ελλαδα-στα λογια- δεν εχουν ανεβασει κανενα σχολιο να δηλωσουν παρων στην σημερινη συγκεντρωση στο Συνταγμα…αποχαυμωμενοι αθηναιοι, καναπεδατοι αν δεν ειστε μαγκες μονο στα λογια να δω ποια θα ειναι η παρουσια σας σημερα στο Συνταγμα…γιατι αν μεινετε σπιτια σας, απο αυριο δεν θα δικαιουστε να ομιλητε…..

  7. ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ “ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ”. ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ…ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΑΚΙ…ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.