“ΟΥΟΥΟΥ” – Ο Τ.Σαμαράς τρέχει ουρλιάζοντας με “καυτό” μαγιό στις Μαλβίδες και παίρνει “φωτιά” το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
samaras_tryfon

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, έκανε μια απόδραση σε ένα από τα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου και κατάφερε να γίνει… viral.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κομμωτής έφτιαξε βαλίτσες και μαζί με τους καλούς του φίλους Νίκο Κοκλώνη και Βαγγέλη Μιχελή, ταξίδεψαν στις μαγευτικές Μαλδίβες. Εκεί, οι τρεις τους απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην Αθήνα και γέμισαν τις μπαταρίες τους, ενώ δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το μέρη που επισκέπτονταν.

Ο κομμωτής των celebrities, τις περισσότερες από τις μέρες που έμεινε εκεί, κυκλοφορούσε με τα μαγιό του, αφού έτσι ένιωθε άνετος και χαλαρός. Όλες οι αναρτήσεις του, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και σχόλια, με μία όμως να ξεχωρίζει από τις άλλες και να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα βίντεο που «ανέβασε» στα stories του και στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να τρέχει στην αμμουδιά μιας παραλίας, φορώντας ένα λευκό μαγιό σλιπ, δείχνοντας στους followers του τα καταγάλανα νερά στα οποία κολυμπούσε καθημερινά. Συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας, φανερά ενθουσιασμένος, αναφωνεί «it’s amazing… Fantastic…» και ο χαρακτηριστικός τρόπος ομιλίας του τον έφερε για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πως και δεν τον βαλανε κι αυτον υποψηφιο ευρωβουλευτη/δημαρχο/περιφερειαρχιδη/δημοτικο συμβουλατορα οι τσιπροκουληδες;

  2. ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ……………..

  3. Wooooo ! Wooooooooooooo !
    Unfuckingbelievable. Ποιά ” κουπέλα ;; είναι αυτή σαν τα κρύα τα νερά !
    Wooo !
    (Το πλέον επιτυχημένο video του Μακελειό ! Κλαίω απο το γέλιο ) 🙂 🙂

Comments are closed.