ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ – Αυτός είναι ο πλοίαρχος που παράκουσε το ΝΑΤΟ, έφαγε δύο χρόνια φυλακή αλλά δεν σκότωσε άμαχους…!

Κοινοποίηση:
yugoslavia_1999_nato_01-thumb-large

Το απόλυτο παράδειγμα για την συντριπτική πλειοψηφία των  ενστόλων στα υψηλά κλιμάκια αλλά και την πλειοψηφία των κατώτερων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σύνταξη και τα επιδόματα και ουδόλως το Γένος και η Πατρίς…

 

(ασφαλώς υπάρχουν εξαιρέσεις, δυστυχώς, μόνον εξαιρέσεις…)

Μπορεί η μικρή Ελλάδα να φαινόταν ασήμαντη μπροστά στο ΝΑΤΟ αυτό όμως δεν σήμαινε πως θα υπακούει πιστά και άκριτα τις εντολές του.

Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Σερβίας το 1999, η Ελλάδα, αν και μέλος του ΝΑΤΟ, αντιτάχθηκε σθεναρά σε μια τέτοια πράξη.

Εκείνη την εποχή, ο πλοίαρχος Μαρίνος Ριτσούδης , έγινε ένας πραγματικός ήρωας στη Σερβία, αφού αποφάσισε να μην την βομβαρδίσει.

Έτσι, αρνήθηκε με το πλοίο του να πλεύσει στην Αδριατική θάλασσα και να βομβαρδίσει τη Σερβία.

Παρόλο που έγινε ήρωας στη Σερβία, στη χώρα του κατακρίθηκε και έλαβε ποινή φυλάκισης δύο ετών και απολύθηκε από την υπηρεσία, σύμφωνα με το echedoros-a.gr.

unnamed

Ο Μαρίνος Ριτσούδης, καταλήγει το δημοσίευμα, έλαβε τιμητικό βραβείο από τη Σερβία πριν από λίγα χρόνια και λέει ότι θα κάνει το ίδιο και σήμερα, δηλαδή θα προστατεύσει τους ορθόδοξους αδελφούς του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: