ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. Όχι, κύριε. Εμείς, εδώ, θα στα θυμίσουμε όλα

Κοινοποίηση:
VARDIS1

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη, που ελέγχει επί δεκαετίες και επί όλων των κυβερνήσεων και καταστάσεων, τη δημόσια και πολιτική ζωή της χώρας θέλει να μένει στο απυρόβλητο.

Θέλει να μην «ασχολούνται» οι άλλοι μαζί της, να μην γράφουν, να μην αποκαλύπτουν, να μην τους κάνουν κριτική. Θέλουν να μένουν ξεχασμένα και θαμμένα όλα τα «επιτεύγματά» τους νομίζοντας ότι με τη δύναμη του πλούτου μπορούν να επιβάλλουν τα γούστα τους και να φιμώνουν τις «ενοχλητικές» φωνές…

Ο,τι και να κάνουν όμως δεν θα το καταφέρουν. Και πάντα θα υπάρχουν τα μετερίζια που «θα βγάζουν γλώσσα» και θα τους θυμίζουν αυτά που θέλουν να …ξεχάσουν. Όπως έχουν κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να «ξεχαστεί» η πονεμένη ιστορία  για το πώς στήθηκε ο Σταθμός Εφοδιασμού Καυσίμων στους Καλούς Λιμένες της Κρήτης από το 1961 και μετά, την εικονική δημοπρασία έναντι …75.000 δρχ. Για το βραχονήσι, την εξόντωση των φτωχών χωρικών και των βοσκών της περιοχής που αντιδρούσαν και φυσικά την περίεργη δολοφονία το 1986 του κοινοτάρχη στην κοινότητα Πηγαδάκια, όπου ανήκαν οι Καλοί λιμένες, Γιάννη Κουτσάκη ο οποίος πρωτοστατούσε τον αγώνα να εγκατασταθούν πάλι στη γη τους οι ξεριζωμένοι από το βαρδινογιαννέικο κάτοικοι…
Υπάρχουν κι άλλα, πολλά….

Nα μην μείνει φύλλο στους πάγκους.

Για πρώτη φορά, όσα κρύβονται 50 χρόνια από την κοινή γνώμη, από εμάς τα κουτορνίθια που ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε.

Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα όλης της Ελλάδος.

Εδώ μας κατεβάσαν τους διακόπτες στα κανάλια, τον Βαρδή και τους “ανθρώπους του”, θα φοβηθούμε; Ή μήπως του’ πε κανένας ότι θα μασήσουμε με τις αγωγές που στέλνει με τους ακριβοπληρωμένους δικηγόρους  και τους καθηγητάδες της Νομικής; Όχι, κύριε, δεν ανήκουμε σε κανέναν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Για τα χαρισμένα πρόστιμα πάνω απο 1 δις της Motoroil λόγω τριγωνικών , εικονικών εισαγωγών-εξαγωγών γράψε Στέφανε. Ο μεγαλύτερος καρκίνος της χώρας είναι οι ολιγάρχες τετοια ειναι και η βενζινοοικογενεια.

  2. QUIZ ¨:ΠΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ?

    300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ?
    299 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ?
    298 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ?
    297 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ?
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

  3. Ρε τον βρωμόγερο. Ήθελε να χαϊδέψει την γκόμενα του πρωθυπουργού. Ντροπή σου ρέ….

  4. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ Η ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ , ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΤΑ ΕΛΑΒΕ .

Comments are closed.