ΟΞΩ ΡΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ! Αλβανός εθνικιστής: «H μίση Ελλάδα είναι Αλβανοί και η υπόλοιπη μισή είναι Μογγόλοι»

Κοινοποίηση:
1

Ο επικεφαλής του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, Καστριότ Μπερισάι- ιδεολόγος του αλβανικού φασισμού σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αργυροκάστρου «ALPOTV» χτύπησε κόκκινο δηλώνοντας ότι η μισή Ελλάδα είναι Αλβανοί και υπόλοιπη μισή είναι ένα μείγμα αποίκων όπως είναι οι Μογγόλοι.

Έκανε αναφορά και στην Ελληνική Μειονοτητα τονίζοντας πως αν κάνει κάποιος μια βόλτα στα μειονοτικά χωριά της Δρόπολης θα αντικρίσει παντού ελληνικές σημαίες (πχ στο χωριό Γεωργουτσάτες υπάρχουν ελληνικές σημαίες) ενώ στην «Τσαμουριά» δεν υπάρχει καμία αλβανική σημαία.

Ο Μπερισάι χαρακτήρισε όλα τα πολιτικά κόμματα στην Αλβανίας παράνομα και λειτουργούν ως «εγκληματικές ομάδες», που για τα δικά τους συμφέροντα είναι σε θέση να πουλήσουν τα πάντα στην Αλβανία.

Επίσης δήλωσε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα που δεν στοχεύουν στην εθνική ενοποίηση των Αλβανών και την απόκτηση εδαφών από τις πέντε γειτονικές χώρες, θα πρέπει να κηρυχθούν παράνομα και αντίθετα με το Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Πηγή: Himara.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΕΝΑΣ ΖΕΡΒΑΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΙΠΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…

  2. AXA! Kαι πηδάνε τους Αλβανούς σαν τον Τζεγκίζ Κάν!!!

  3. μια χαρα το να μην θελεις να εισαι τηγανοκεφαλος…. και να μην θελης να περδεσε απο το στομα στα αλαβανικα

  4. Πέντε τρίχες μετρημένες… .Για να πας τηγανοκέφαλε αλβανέ από τη μία τρίχα στην άλλη χρειάζεσαι αεροταξί…!!!Σπανομαρία πέντε τρίχες μούσι,φερετζές π@@η…

  5. Όταν οι ελληνάρες τους δώσατε δουλειά για να ξύνετε τα φρύδια σας στα καφενεία ή γιατί ήταν πιο φτηνοί από τους Έλληνες εργάτες, να προσέχατε. Τώρα όλοι έγιναν αφεντικά και εμείς παρακαλάμε για τη δόση μας.

  6. Ας δούνε τα όρθια προδοτικά ζωα τα …δικα μας;;;…τι εκαναν. Έδωσαν το δικαιωμα στους γυφτους να βγάλουν γλώσσα. Τους άνοιξαν τον κ@λο και κλανουν αυστολως. Αυτο ειναι που λενε,….σηκώθηκαν τα ποδια να χτυπήσουν το κεφαλι…

  7. Κοιτά ποιοι μιλάνε. Εκανε κι η μύγα κ@λο κι εχεσε τον κοσμο ολο. Αλλα δεν φταίτε εσεις, οι προδοτες εδω φταίνε. Εσεις απο γυφτοι ξαφνικά γίνατε βασιλιάδες και απο τα τσαντίρια μπήκατε σε βίλες. Λογικο ειναι να παρουν τα μυαλά σας αέρα. Ήσασταν που ήσασταν, ήρθατε και απογίνατε. Σε λιγο θα γίνετε τοσο γελοίοι που θα γελάει μαζι σας ο καθε πικραμένος. Αμόρφωτοι, ανιστόρητοι, άχρηστοι, παράσιτα του κόσμου, σας κάναμε ανθρωπους εμεις οι Ελληνες και βγάζετε γλώσσα. Επρεπε να σας αφηςουμε πάνω στα δέντρα να τρώτε καρπούς και να πηδάτε απο κλαδί σε κλαδί σαν τα πιθήκια που ειστε. Και εσάς και ολους οςους σας φουσκώνουν τα μυαλά για τα δικα ρους συμφεροντα. Αι στα τσακιδια. Ελεεινά πλασματα.

Comments are closed.