ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ο Σαρίδης έφυγε από τον Λεβέντη για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ – Θέλει να «διασωθεί» ψηφίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών – Μαλωμένος με… τρεις βουλευτές

Κοινοποίηση:
saridis_

 

Απογοητευμένος από την συνολική λειτουργία της Ένωσης Κεντρώων αλλά και γενικότερα του πολιτικού συστήματος δηλώνει Γιάννης Σαρίδης θέτοντας εαυτό ένα βήμα πιο κοντά στην ανεξαρτητοποίηση από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες επισήμανε ότι θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η οποία αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας επειδή οι βουλευτές του κόμματος λείπουν στις εκλογικές τους περιφέρειες αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα συνεδριάσει εκτάκτως στη 1 μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Ένωσης Κεντρώων η Κ.Ο. του κόμματος θα συγκληθεί πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, το Μακελειό, έμαθε πολλά… περισσότερα. Είναι ήδη μαλωμένος με τρεις βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, ακόμα και με τον Μάριο Γεωργιάδη.

Γνώριζε ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν θα του έδινε την ευκαιρία να είναι ξανά υποψήφιος, επιλέγοντας έτσι τον δρόμο του… ΣΥΡΙΖΑ, με την προοπτική βεβαίως να ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Έτσι, συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους που θα δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση, ώστε να περάσει η καταραμένη συμφωνία…

Γ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: