ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! Αποκάλυψη: Οι 11 υπουργοί που είναι υποψήφιοι για αντικατάσταση

Κοινοποίηση:
”’Õ≈ƒ—…¡”« ‘œ’ ’–œ’—√… œ’ ”’윒À…œ’ (EUROKINISSI/√…Ÿ—√œ”  œÕ‘¡—…Õ«”)

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ στην κυριολεξία ο Αλέξης Τσίπρας αδυνατεί να πάρει τολμηρές αποφάσεις, με αποτέλεσμα ο επικείμενος ανασχηματισμός να κινδυνεύει να εξελιχτεί σε παρωδία.

Οι πιέσεις για συγκρότηση του λεγόμενου προοδευτικού μετώπου που προέρχονται από τους Γιάννη Δραγασάκη και Νίκο Παππά δεν φαίνεται να συγκινούν τον ρεαλιστή Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι αν θυσιάσει τον Πάνο Καμμένο τότε θα απωλέσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα συρθεί σε εκλογές, όπου θα υποστεί ταπεινωτική ήττα.

Η περιβόητη διερεύνηση θα εξαντληθεί σε κάτι άεργους πρώην κηπουρούς του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι όμως προκαλούν αλλεργία στα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αποκλείεται πάντως η λεγόμενη «προοδευτική διερεύνηση» να γίνει με την Κατερίνα Παπακώστα και τον Κώστα Κατσίκη, για να αρχίσουν να κόβουν φλέβες ομαδικά στην Κουμουνδούρου.

Στα αρχικά σχέδια του Αλέξη Τσίπρα ήταν ο δομικός ανασχηματισμός με την απομάκρυνση των Πάνο Σκούρλετη, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Δημήτρη Τζανακόπουλο, οι οποίοι βρίσκονται στο κάδρο των υπευθύνων για τη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Πάντως το όνομα του Δημήτρη Τζανακόπουλου παίζει τις τελευταίες ώρες δυνατά και για την θέση του Γραμματέα του κόμματος…

Για διαφορετικούς λόγους, είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον Γιώργο Σταθάκη, τον Σταύρο Κοντονή, τον Ευάγγελο Αποστόλου, τη Λυδία Κονιόρδου, τον Γιάννη Τσιρώνη, τον Νίκο Μαυραγάνη, τον Παύλο Πολάκη και την Κατερίνα Παπανάτσιου.

Τελευταίες πληροφορίες εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να προχωράει σε έναν ανασχηματισμό που δεν θα διαταράσσει τις ισορροπίες ούτε με τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο ούτε με τους βαρόνους του κόμματος.

Δεν αποκλείεται στο τέλος να προκύψει μια σούπα που θα έχει στόχο τη διαχείριση της κατάστασης μέχρι τις εκλογές του Μαΐου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: