ΟΛΑ ΕΞΩ! Το ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι Ελληνίδας με 456.175 προβολές!

Κοινοποίηση:
tsifteteli

Ένα από τα πιο αστεία βίντεο που έχουμε δει. Μια 36χρονη ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού. Αν και η ίδια πίστευε ότι χόρευε το καλύτερο τσιφτετέλι, πολλοί στα σχόλια στο Youtube, την σχολιάζουν αρνητικά!

Όταν ακούμε τσιφτετέλι, σκεφτόμαστε έναν αισθησιακό χορό, όπως αυτόν που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” το 2009, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο χορός της 36χρονης δεν παραπέμπει καθόλου σε αυτόν!

Από τα παρατράγουδα δεν έλειπε και ένα μικρό “ατύχημα”, αφού διαγράφεται έντοντα το εσώρουχο της. Κατά πόσο ήταν ατύχημα, σχολιάζουν επίσης οι χρήστες. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι το προσπάθησε αρκετά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ποσο χρεωνουν το ταψι με τα λουλουδια ρε παιδια…….

  2. Για τον μαλάκα που την συνοδεύει τίποτε ;;;;;

  3. !ξανθιά ψεύτικη, 40 άρα, βαμμένη σαν θέατρο με φουσκωμένα τραβελόχειλα..Κλασική ελλεϊνίδα τουρκολάγνα με μακράς αδράνειας νοημοσύνη.Κλασική πιθηκομαιμού ,ανάξια λόγου και ερωτισμού.Γιαλελελι τσιφτετέλι χορεύουν και κάποιοι λούληδες με σκουλαρικάκι οπου καμαρωνουν την κουλτούρα της τουρκοσποριάς τους..

  4. Τι εγινε το δικο μου σχολιο ??? το εφαγε η μαρμαγκα??? Ισως γιατι το δικο μου χτυπαγε φλεβα αληθειας …Του νοντα παλι που μιλαει για ελλεηνιδες καριολες το δημοσιευσαμε μια χαρα….μαλιστα…Στο προηγουμενο μου σχολιο εγραψα αληθειες …Και τωρα αληθεια θα γραψω…Αυτη τη φορα για το νοντα και το καθε νοντα…Νοντα αγορι μου, αν αυτη νομιζεις οτι ειναι ελληνιδα εισαι βαθεια νυχτωμενος, ελληνιδα δεν εχεις γνωρισει ποτε στη ζωη σου και ουτε προκειται…γιατι ειναι ειδος υπο εξαφανιση , του οποιου ειδους εχουν μεινει μονο λιγα κομματια εως καθολου…Αυτο που βλεπεις στο βιντεο ειναι ενα υβριδιο γιουσουφακι ….(βλεπεις δεν υπαρχει και το προηγουμενο σχολιο μου για να καταλαβεις τι εννοω υβριδιο) Αλλα τωρα που το σκεφτομαι το πιθανοτερο ειναι να εισαι και εσυ ενα υβριδιο….με καταγωγη ιμαμ μπαιλντι…

  5. Αν κρίνω από τα σχόλια έχουμε γεμίσει κρυφοαδερφαρες. Όσο πιο οπισθοδρομικος και ακροδεξιός τόσο πιο κρυφή. Κούνα το κοπέλα για εμάς τους αρσενικούς και άσε τους δεξιούς που το πάνε το γράμμα να σκουζουν

  6. Ταμάμ είστε για μπούρκες , σαρία , και μαστίγωμα ώστε να έχουν όλοι το κεφάλι κάτω και να ευγνωμονούν την μιζέρια ….κακομοίρηδες… ταλιμπαναιοι που όλα σας ενοχλούν επειδή δεν μπορείτε να τα απολαύσετε.
    Να χαίρεστε την γιαγιά σας που έχετε για πρότυπο και απαιτείτε να είναι όλες σαν εκείνη … ΧΑΑ χα ΧΑΑ… κρυφοανωμαλαρες

    1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ!!!

  7. δεν μας σωζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΒΑΡΑ ΕΡΝΤΙ…..

  8. Να ζήσει η αθάνατη Ελλεηνίδα καραπουτανάρα

  9. Απ οτι βλέπω εδώ στα σχόλια δεν σας πολύ αρέσουν οι γυναίκες, μαλλών σας αρέσουν τα αγορακια ΕΡΕ φτωχομπινεδες;

    1. Ρε αι βουλωστο σιχαμα που βγηκες να τρολαρεις κιολας…αιντε πηδα καμια προβατινα να ξεχαρμανιασεις σαβουρογαμη. Τι οχι???

  10. Σαυρα απλα…εμετος σιχαμα… εδω βλεπετε μια νεοελληνιδα η οποια μας δειχνει ποιοι ειναι οι κατοικοι πλεον αυτης της χωρας που παλια λεγοταν Ελλαδα. Τι σχεση εχει αυτο το πραμα με την μανα σας την γιαγια σας με την εικονα της γυναικας οπως την ζησαμε στα παιδικα μας χρονια με τα ιδανικα τον σεβασμο κτλ. Καταντια λοιπον…η Ελλαδα πεθανε οπως και οι Ελληνες. Τωρα υπαρχει ενα κρατος που λεγεται Μπουρδελονεοελλαδα και οι πολιτες του ψευτονεοελληνες…

  11. Πολεμο?? Εχθροι οι τουρκοι?? Ερντογαν παρελαση θα κανεις… Ετοιμες για τα χαρεμια σου και ευνουχοι αυτοι που παλαμοκροτανε

  12. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΝΩΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΚ@ΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ….

  13. οι πιό πολλές ελλεηνίδες σαν και αυτήν ειναι …ΚΑΡΓ@ΟΛΕΣ και ΠΟΥΤ@ΝΕΣ

Comments are closed.