ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ βγήκαν στους δρόμους και πανηγυρίζουν για τους S-400… με αντιαμερικανικά συνθήματα και οργή για τις ΗΠΑ…!!!

Κοινοποίηση:
67

Απίστευτη εικόνα κάνει το γύρο της Τουρκίας με τους πιστούς οπαδούς του Ρ.Τ.Ερντογάν να πανηγυρίζουν για την αγορά των S-400 και να δείχνουν με κάθε τρόπο τα αντιαμερικανικά τους αισθήματα.

Αλλοι πολίτες της οργάνωσης “Anadolu Gençlik Derneği” που συνδέονται με το κόμμα Saadet Party προχώρησαν σε διαμαρτυρία στα Αδανα ζητώντας λουκέτο στη βάση του Ιντσιρλίκ και απομάκρυνση των ΝΑΤΟϊκών μετά την ανακοίνωση Ν.Τραμπ ότι οι ΗΠΑ θα ματαιώσουν την παράδοση των F-35 στη Τουρκία.

Η τουρκία μας θυμίζει όλο και πιό πολύ Αφγανιστάν και Ιράκ λίγο πριν τον βομβαρδισμό τους. Στο βίντεο που ακολουθεί σημερινή συγκέντρωση στην τουρκία με απαίτηση το διώξιμο των Αμερικανών και κλεισίματος της βάσης του Ιντσιρλίκ στα Άδανα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μολων λαβε ξερεις καλα πως χαθηκε η Κυπρος από κατι ομοϊδεάτες σου μπατριωτες ,που επρεπε να παμε εμεις ρε μεγαλε εδώ και 30 χρονια στο μπλοκ ρωσιας κινας και ιραν???? ρε πας καλα? η ρωσια είναι η σκια της παλιας ΕΣΣΔ,η κινα είναι καρακαπιταλιστικη χωρα μεχρι θανατου δουλευουν ολη μερα για 1 δολλαριο μεροκαματο,και στο ιραν κυβερνουν φανατικοι ισλαμιστες ….μ αυτους θελεις να παμε?????????

  2. ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΙΟ; ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΟΘΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΡΕΕΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΩΣΙΑ ΙΡΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΕΤΣΙ;

Comments are closed.