«Ξύλο» σε Αλβανική εκπομπή: «Ξέρεις πόσους Αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης;»- Πως Ελληνας καθηγητής τους έβαλε στη θέση τους BINTEO

Κοινοποίηση:
Capture-19-750x430 (1)

Μόνο ξύλο που δεν έπαιξαν σε Αλβανική τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο Βορειοηπειρώτης καθηγητής, Παναγιώτης Μπάρκας προσπάθησε να υποστηρίξει τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας.

Στο τέλος τον ανάγκασαν να πετάξει τα ακουστικά και να φύγει από το στούντιο.
«Η Αλβανική γλώσσα είναι η πιο αρχαία στον κόσμο». «Ολοι στην Λιβαδειά και τη Θήβα μιλούν αλβανικά».»Ξέρετε πόσους αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης;». «Τα αλβανικά κράτη είναι υπό κατάληψη. Σε χιλιάδες Αλβανούς έχει απαγορευτεί να μιλούν αλβανικά», έλεγαν οι συνομιλητές του στο πάνελ, βγάζοντας εκτός εαυτού τον καθηγητή που άκουγε με αγανάκτηση τις ιστορικές ανακρίβειες.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. * Οι Γ κ έ γ κ η δ ε ς: Ζουν στα βόρεια της χώρας, στην κοιλάδα του ποταμού Δρίνου (Μέλανος και Λευκού), κυρίως στην περιοχή της Σκόδρας. Κατά κανόνα είναι ανοιχτόχρωμοι με γαλανά μάτια. Σκληροί, βίαιοι και φιλοπόλεμοι. Οι Γκέγκηδες είναι ψηλοί και περισσότερο μεγαλόσωμοι από τους Τόσκηδες. Μιλούν την γκεκική διάλεκτο και είναι περισσότερο ατίθασοι και αυθόρμητοι απ` ό,τι οι Τόσκηδες. Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Δημιουργούν ισχυρές οικογένειες (πατριές), και δείχνουν απόλυτη υποταγή στον αρχηγό. Ακολουθούν πιστά τα ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις τους και δεν διστάζουν να έρθουν σε σύγκρουση με το κράτος και το νόμο. Στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας οι Γκέγκηδες αποτελούσαν τάγματα ατάκτων του τουρκικού στρατού, που τον ακολουθούσαν με στόχο τη λαφυραγωγία.
    * Οι Μ α λ ι σ ώ ρ ο ι: Είναι ορεσίβιοι Γκέγκηδες που κατοικούν στην περιοχή των Αλβανικών Άλπεων προς τα σύνορα με το Μαυροβούνιο και είναι χριστιανοί (ορθόδοξοι ή καθολικοί) ή μουσουλμάνοι.
    * Οι Μ ι ρ δ ί τ ε ς: Αυτοί ζουν στην κοιλάδα του ποταμού Μάτι και είναι κατά κανόνα καθολικοί. Αποτελούν παρακλάδι των Γκέγκηδων και θεωρούνται ως οι πιο πολιτισμένοι Αλβανοί.
    * Οι Τ ό σ κ η δ ε ς: Απαντώνται στην Κεντρική και Νότια Αλβανία και είναι μουσουλμάνοι ή χριστιανοί ορθόδοξοι. Τα ήθη και τα έθιμά τους είναι όμοια με τα ελληνικά. Είναι σχετικά κοντοί, μιλούν την τοσκική διάλεκτο της αλβανικής γλώσσας, η οποία έχει θεσμοθετηθεί ως η επίσημη γλώσσα της Αλβανίας, είναι λιγότερο εκδηλωτικοί, ενώ οι περισσότεροι απ` αυτούς ασχολούνται με την πολιτική, τις επιστήμες και τα γράμματα. Οι Τόσκηδες θεωρούν τους Γκέγκηδες ως τραχείς, πρωτόγονους, ασυμβίβαστους και ευέξαπτους, που δεν δέχονται εύκολα τους καταναγκασμούς και τις συνθήκες έλλειψης ελευθερίας.
    * Οι Λ ι ά π η δ ε ς: Είναι μουσουλμάνοι, που κατοικούν στην περιοχή της Μουζακιάς, μεταξύ των εκβολών των ποταμών Σκούμπι και Σεμένη. Ο Σεμένης ή Σεμάν, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Αλβανίας. Ο Σκούμπι ή Γενούσος με μήκος 100 χλμ. περίπου πηγάζει από τα νότια Κανδανούια, δυτικά του Πόγραδετς. Οι Λιάπηδες διακρίνονται για την αγριότητα, την πανουργία και την θρασύτητά τους. Αυτά τα γνωρίσματα, οι ίδιοι τα θεωρούν ως ενδεικτικά της γενναιότητάς τους. Λιάπης ήταν ο Αλή Πασάς των Ιωαννίνων (από το Τεπελένι) και ο βεζίρης του σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ Β΄ ο Φερίτ πασάς Βλιώρας (από τον Αυλώνα). Η περιοχή τους ονομάζεται Λιαπουριά.

    *Τσάμηδες υποστηρικτές του Ιταλικού φασισμού

    * Οι Τ σ ά μ η δ ε ς: Είναι μουσουλμάνοι που κατοικούν σήμερα στη Νότια Αλβανία. Η περιοχή τους ονομάζονταν Τσαμουριά. Η ονομασία «Τσαμουριά» προέρχεται από την παραφθορά του ονόματος του ποταμού Θύαμις… Θυαμουριά… Τσαμουριά.

    1914 – ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΣ. ΕΣΦΑΞΑΝ 117 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 7 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. – ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ, ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΑΦΑΔΕΣ…ΠΕΙΝΑΛΕΣ …ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

  2. Τι έχουμε καταλάβει τόσα χρόνια δηλαδή όχι εμείς ο λαός αλλά οι κυβερνήσεις που κάνουν ότι θέλουν κάνουν και μυστικές συμφωνίες και λοιπά. Ο λαός δεν σας ψηφίζει για να βάζετε τέτοιες υπογραφές και δεν συμφωνεί με αυτές ο λαός σας ψηφίζει για να ζει καλύτερα, να προχωρήσει μπροστά σαν έθνος, όλες οι κυβερνήσεις μας πηγαίνετε πολλά χρόνια πίσω ειδικά ο σύριζα μας πήγε 500 χρόνια πίσω και ακόμη χειρότερα από τότε αλλά από ότι φαίνεται ο χρόνος έδειξε ότι όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις εκτός ορισμένων παλαιών είστε προδότες. Όταν πάει να μπει γενικά μία υπογραφή για οτιδήποτε σοβαρό ιστορικό και μη ζήτημα πρέπει να γίνεται δημοψήφισμα για να βλέπει η κυβέρνηση εάν συμφωνεί και ο λαός σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να κρίνετε η συμφωνία η οτιδήποτε άλλο άκυρα εφόσον δεν έχει μιλήσει ο λαός μέσω δημοψηφίσματος. Εκτός αυτού τόσα χρόνια πληρώνουμε φόρους έχουμε διάφορες λιτότητες και τόσα άλλα πόσο μειώθηκε το χρέος;; που κανονικά δεν είναι δικός μας. Καθόλου αντιθέτος αυξήθηκε πάλι με τόσα μνημόνια και τόσα πολλά ακόμη. Πρέπει να μπουν φυλακή πολλοί αλλά οι δικαστές και αυτοί καλά τα παίρνουν και μετά ζητούν από τον κόσμο να εμπιστεύονται και τον νόμο κιόλας. Δεν μπαίνουν όλοι βέβαια στο ίδιο σακί αλλά όταν μιλάμε για το 80% των δικαστών ότι τα παίρνουν θα πάρει μάλλον και τους υπόλοιπους η μπάλα. Εισαγγελέας γυναίκα στην Λάρισα στο πρωτοδικών δικάζει όλο τον κόσμο 300 άτομα σε μία ημέρα και βάλε και κανένας αθώος όλοι ένοχοι και βάση ιδιωτικού ερευνητή ήταν στην νεολαία του σύριζα, είναι μπλεγμένη σε οικονομικά σκάνδαλα και ψάχνει η έχει βρει ανώτερο να την ανεβάσει και αυτήν. Να μην αναφέρω ονόματα γιατί η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Μιλάμε πάντα βάση ιδιωτικών ερευνητών.

  3. Η αλβανική γλώσσα είναι λατινογενής , χρησιμοποιεί λατινικές ρίζες όπως η ρουμανική , ιταλική κλπ. Δεν υπηρξε ποτέ αρχαία αλβανική γλώσσα γιατί ποτέ δεν υπήρξε αρχαίο αλβανικό έθνος.
    Η γενέτειρα των σημερινών αλβανών εντοπίζεται στο σημερινό Αζερμπαϊτζάν , δυτικά της Κασπίας θάλασσας , είναι ασιατικής καταγωγής και γι’αυτό οι σημερινοί αλβανοί παρουσιάζονται με ασύμμετρα χαρακτηριστικά κρανίου (λαϊκιστί : πλακουτσοκέφαλοι κλπ). Εκεί είναι και ο αλβανός ποταμός από τον οποίο πήραν το όνομά του (βλ. Ομηρος , Ηρόδοτος).
    Το ότι οι αλβανοί ουδέποτε είχαν να προσφέρουν κάτι δικό τους στην ανθρωπότητα , φαίνεται εκτός των παραπάνω και στο γεγονός ότι η σημαία τους είναι ένα κακέκτυπο του δικέφαλου βυζαντινού αετού , υϊοθέτησαν ως παραδοσίακή φορεσιά ένα κακέκτυπο φουστανέλας (ελληνορωμαϊκές ρίζες της) και η παραδοσιακή τους μουσική είναι επίσης ένα κακέκτυπο της αρχαίας ελληνικής πεντατονικής κλίμακας (ηπειρώτικης).
    Γενικώς είναι ένας λαός που θα ήθελε να είναι ελληνικός αλλά δεν μπορεί.

  4. Τους φτιαξαμε κρατος & τωρα στρεφονται εναντιον μας & βρισκοντας μας ευαλωτους,τα θελουν ολα.Ρε Ελληνες ακομη τους δινετε δουλειες;Οι περισσοτεροι Αλβανοι ειναι φονιαδες.Τα παιδια σας δεν τα σκεπτεστε;Εδω ειναι που η παροιμια λεει”Εκανε & η μυιγα κ…..ο & εχ…..ε τον κοσμο ολο”.Δεν βαζουν μυαλο,παρ’ολα οσα παθαμε,πολλοι απο τους Ελληνες.Συνεργαζονται με Αλβανα στη διακινηση ναρκωτικων,σκοτωνοντας τα Ελληνοπουλα.Γι αυτο τους εχουν στα σπιτια τους.Εχουμε τελικα οτι μας αξιζει?

Comments are closed.