Ξυλοδαρμός μαθητή στον Βύρωνα: Άγνωστοι απειλούν δημοσιογράφο – «θα σε θάψουμε κάτω από τη γη»

Κοινοποίηση:
EK_Sxoleio

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου σε σχολείο του Βύρωνα έδωσε η 16χρονη αδερφή του θύματος, η οποία επισήμανε πως το αγόρι προσπάθησε να την προστατεύσει από bullying που δεχόταν.

Το περιστατικό αυτό προστίθεται στα όσα σοκαριστικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα στις σχολικές αίθουσες.

Έντονα προβλημάτισε τη δημοτική Αρχή της πόλης που συνέβη το περιστατικό. Με δηλώσεις του, ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, εξέφρασε την ανησυχία του και καταδίκασε το περιστατικό, ενώ τόνισε ότι τα θέματα αυτά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται εν θερμώ, αλλά με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Επίσης, εστίασε στον ανασχεδιασμό και την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχολογικής στήριξης.

Πάντως, κανένα ίχνος μεταμέλειας δεν φαίνεται να δείχνουν οι ανήλικοι δράστες, όπως φαίνεται από τη selfie που τράβηξε φίλος των τριών εκ των οκτώ προσαχθέντων, ενώ βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε η ιστοσελίδα VyronasNews, νεαρός ο οποίος είχε πάει για… συμπαράσταση στους φίλους του, ανέβασε τη φωτογραφία σαν story στο Instagram, που συνοδεύτηκε με τη φράση «Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε που@νες!».

Το ακόμη πιο ανησυχητικό στην ιστορία, είναι πως η δημοσιογράφος του VironasNews που αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν, κατήγγειλε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ότι δέχεται απειλές από τους νεαρούς, ενώ ανέφερε ότι η selfie που βγήκε από το Α.Τ. δεν είναι από παλαιότερο περιστατικό, αλλά μετά τη βιαιοπραγία εις βάρος του 17χρονου.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε απειλές κατά συνεργάτη της από άγνωστο άτομο στο σχολείο, ο οποίος φέρεται να άκουσε την εξής κουβέντα: «Εάν δω φωτογραφικό υλικό, θα σε θάψω κάτω από τη γη». Η ίδια επισήμανε πως ο άνθρωπος που εκστόμισε αυτήν την κουβέντα «δεν ξέρω εάν ήταν γονιός, ή εάν ήταν εκπαιδευτικός. Δεν τον γνωρίζουμε τον κύριο. Πέρασε δίπλα μας και είπε αυτό στον συνεργάτη μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ;ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΛΙΓΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Comments are closed.