“Ξινίλα…”! Χαμός στη Νέα Δημοκρατία με την Όλγα Κεφαλογιάννη! ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κοινοποίηση:
kefalogianni_

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, επιμένει…

Βγαίνει σχεδόν παντού και τα “χώνει” στον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν την έκανε υπουργό Πολιτισμού!

Στη Νέα Δημοκρατία, βράζουν, ιδιαίτερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Μάλιστα, αρκετά sites που… ανήκουν στη γαλάζια παράταξη, μιλάνε συνεχώς και “ξινίλα”!

Και γράφουν χαρακτηριστικά: “…Τώρα βέβαια που έμεινε εκτός περιφέρει, κάθε τόσο, την πολιτική της ξινίλα δεξιά και αριστερά. Μόνο στην “Αυγή” δεν έχει μιλήσει ακόμη η βουλευτής της ΝΔ για να πει τον… πόνο της που δεν έγινε υπουργός Πολιτισμού!”…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δυστυχώς το να εκλέγεσαι με αρκετές χιλιάδες σταυρούς και ο Κούλης να επιλέγει εξωκοινοβουλευτικούς που ήταν αραχτοί στο σπίτι τους και να τρώνε την θέση των εκλεγμένων, μόνο δυσαρέσκεια προκαλεί και θα του την φυλάνε του Κούλη για αυτό.

  2. Aς πεταξει εξω κανα βυζομπαλο στον Γουρλωματη μπας και του πεταξει πιο εξω τα ματια για να την βολεψει σε καποιο ποστο.

  3. Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι
    το ‘να τηράει τη Λειβαδιά και τα’ άλλο το Ζητούνι,
    το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει

  4. Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί απλά να είναι καλή στην δουλειά της…………….ο καθενας μπορει να νομιζει ότι είναι καλος οπου γουσταρει,αυτο τι σημαινει ότι είναι κιολας; μερχι στιγμης παντως το μονο που ειδαμε ηταν τα βυζια της,σ αυτό ναι είναι καλη.

  5. Δεν εξηγειται η αποφαση του Κυριακου να …σνομπαρει αυτό το παντοδυναμο συστημα Κεφαλογιαννη/Βαρδηνογιαννη με φορεα μια τοσο(αποδεδειγμένα) ταλαντουχο και αξια εκπροσωπο.Κατι άλλο παιζει που εμεις οι αδαεις δεν ξερουμε…Όπως παντα…

  6. Πολλά δεν ζητάει η ψωλα;;;;;;
    Πολιτικά σκουλήκια!!!!

  7. ο Κουρουμπλης και η Κεφαλογιαννη,ο πολεμος της καρεκλας,ντροπη σας ρεμαλια

  8. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ?ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    1. Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί απλά να είναι καλή στην δουλειά της; Βέβαια, για να σκεφτείς, χρειάζεται να έχεις μυαλό. Και να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς.

      Και μην ξεχνάμε και το άλλο – όλοι κάνουν παράπονα ότι ο Μητσοτάκης έχει μεγάλο υπουργικό σχήμα. Και βγαίνει η Κεφαλογιάννη και ζητάει να ενώσει δύο σχετικά μεταξύ τους υπουργεία. Και πάλι κι αυτό πειράζει. Δεν το καταλαβαίνω. Τελικά, θέλουμε μικρό σχήμα ή όχι; Αν θέλουμε μικρό σχήμα, πώς θα γίνει, αν δεν ενοποιηθούν κάποια υπουργεία; (οκ, και να φύγουν και αρκετοί υφυπουργοί φυσικά)

      Και βγάλε το “μακεδών” από όνομα, το προσβάλλεις όταν δεν σκέφτεσαι.

Comments are closed.