Ξεφτίλισε τον Αλέξη ο στρατηγός Φ.Φράγκος: «Πήγε ποτέ ο Τσίπρας να φυλάξει σκοπιά στον Έβρο στους -20 βαθμούς;» (ηχητικό)

Κοινοποίηση:
fragos1

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, μίλησε ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο αναλυτικά, για το μείζον θέμα της τούρκικης προκλητικότητας είπε ότι «Εκείνο που προβληματίζει τον Έλληνα σήμερα είναι αν του δίνεται η δυνατότητα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις οι οποίες καθημερινά έχουμε από πλευράς Τουρκίας όταν τον έχουν διαλύσει ψυχικά, οικονομικά με μια φοροεισπρακτική λογική που τον εξαφανίζει και η οποία είναι στοχευμένη κυρίως στη μεσαία τάξη για να μην υπάρχει.

Όταν προσπαθούν με αυτή την επιδοματική πολιτική και όχι την ανάπτυξη να δημιουργήσουν ένα χάος στην πατρίδα μας και στην οικονομία πως αυτός ο Έλληνας θα έχει το κουράγιο να αντισταθεί στο καθημερινό, θα έλεγα ανεξήγητο ξέπλυμα εγκεφάλου. Δεν είναι απλώς πλύσιμο εγκεφάλου, είναι ξέπλυμα εγκεφάλου, να καταλάβει ότι είναι πλέον φορό-υποτελής σε αυτούς που διοικούν την πατρίδα του και έρχεται και ένας άλλος ο οποίος είναι ισχυρός, είναι περιφερειακή δύναμη και επομένως πρέπει να υποκύψουμε».

Αναφερόμενος στο κ. Κατρούγκαλο σχολίασε πως «μας είπε ότι με τα χιλιάδες μίλια που έχουν ακτογραμμή οι Τούρκοι έχουν παντού δικαιώματα άρα όχι συνδιαχείριση, έλεγχο του Αιγαίου και δεν την είπε συνεκμετάλλευση, είπε συνδιαχείριση που είναι απώλεια κυριαρχίας. Άλλο συνεκμεταλλεύομαι κάτι που πιθανόν να έχουμε κοινά συμφέροντα και να απορρέει με μια λογική ότι πρέπει μαζί να δουλέψουμε, άλλο μοιραζόμαστε κάτι και άλλο παίρνω εγώ τη συνδιαχείριση. Δηλαδή τι φτάνει στον 25ο μεσημβρινό, χωρίζει το Αιγαίο στη μέση;».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Αγαθονήσι, ανήμερα της 25ης Μαρτίου σχολιάζοντας «Ναι να πηγαίνουν όλοι και στο Αγαθονήσι και στη Λήμνο και παντού, την ημέρα που εορτάζει όμως η πατρίδα εκεί θα πρέπει να είναι η πολιτική ηγεσία για να είναι γροθιά, λαός πολιτική ηγεσία και ένοπλες δυνάμεις αυτός πάντα ήταν απών.

Σε καμία στρατιωτική παρέλαση, σε καμία εκδήλωση εθνικού ενδιαφέροντος και περιεχομένου δεν ήταν παρών, πάντα απείχε». Και συνέχισε «Μήπως εκεί που νόμιζε ότι ήταν λαοπρόβλητος ξαφνικά κατάλαβε ότι ο λαός πλέον δεν τον αντέχει άλλο και διαφεύγει και πάει σε νησιά των 30 κατοίκων, με 50 βαστάζους δίπλα;».

Ερωτηθείς για τη «διαπραγμάτευση» που έχει ξεκινήσει ο Πρωθυπουργός με την Τουρκία απάντησε πως «Καλεί εδώ ξαφνικά τον Ερντογάν πέρυσι, τον αφήνει και ρητορεύει εις βάρος της χώρας μας μέσα στο ίδιο το γραφείο του. Πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρόλο που ο Πρόεδρος προσπάθησε να τα συμμαζέψει και εξακολουθητικά ακούμε έναν Ερντογάν να μας επιτίθεται μέσα στην πατρίδα μας.

Πάει ο Πρωθυπουργός στην Άγκυρα και στον αέρα επάνω του βάζει θέμα ότι θα επικηρύξει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που πιθανότατα διαβιούν εδώ στην Ελλάδα. Είναι συμπεριφορά αυτή; Δεν έχει πιλότο το αεροπλάνο να του πει «γύρνα πίσω!

Έχω έναν εγωισμό, έχω μια πατρίδα που μου την προσβάλουν!» Πάει και συζητάει, κλείνεται σε ένα γραφείο μαζί του και εκεί αρχίζουν οι φόβοι μας. Μυστικές διαπραγματεύσεις με τις Πρέσπες, κανένας να μη ξέρει τίποτα άσχετα αν γνωρίζαμε όλοι το αποτέλεσμα, μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Ερντογάν. Και αρχίζουν μετά τα «παπαγαλάκια», τον έναν τον είπαμε Καματερό, ο άλλος ο κ. Τσιρώνης…».

Ο κ. Φραγκούλης Φράγκος αναφέρθηκε επίσης και στην ελληνική ΑΟΖ και τη νήσο Στρογγύλη καθώς μας συνδέει με την ΑΟΖ της Κύπρου και έχει μια σκιά όση είναι η Πελοπόννησος, 27,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

«Εάν δεν έχουμε το θάρρος και το κουράγιο να ανακηρύξουμε διότι δεν έχει κανένα casus belli εκεί ανακηρύσσεις την ΑΟΖ και από εκεί και πέρα αυτός που διαφωνεί σε πηγαίνει στο Διεθνές Δικαστήριο. Ήδη σε παρακαλάει η Κύπρος «φτιάξ’το», η Αίγυπτος «φτιάξ’το», οι Ιταλοί το δέχονται, τι είναι αυτό που μας τρομάζει και ποια η λογική του πρώην υπουργού Εξωτερικών ότι «θα κάνουμε τμηματική αναγνώριση χωρικών υδάτων και μόνο στο Ιόνιο»; Ποιον φοβούνται, φοβούνται το διεθνές δίκαιο;».

Όπως τόνισε «Είναι τρελό να λέμε ότι τα αυτονόητα είναι υπό διαπραγμάτευση θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι οποίοι είναι στην εξουσία ή αναμένεται να αναλάβουν κάποιοι την εξουσία ότι πρώτα πρέπει να φορέσεις τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος, να υπερασπίζεσαι τα δικά σου δίκαια και μετά να μας το παίζεις «αντικειμενικός».

Σχετικά με το αν θα υπάρξει πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ο κ. Φραγκούλης είπε χαρακτηριστικά «Το τραγικό είναι μήπως πάει στο τραπέζι μόνος του, όπως πήγαμε σε ένα τραπέζι, και επισπεύδαμε κιόλας, χωρίς να έχουμε καμία ουσιαστικά πίεση.

Είναι το τραπέζι όπου αναγνωρίσαμε μακεδονικό έθνος, μακεδονική γλώσσα μέσα στο χώρο του παραλόγου και με τη λογική ότι μας είπαν από το ΝΑΤΟ ότι αυτή η χώρα πρέπει να μπει στο στρατιωτικό σκέλος. Και ποιος απαγόρευσε να μπει αυτή η χώρα ως FYROM;

Αν με την ίδια λογική κάνουν μυστικές διαπραγματεύσεις και έχουν αποδεχτεί πράγματα να ξέρουν τότε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση τους και αυτό το οποίο φοβούνται θα γίνει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να απολογηθούν στον ελληνικό λαό και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δεν μπορεί κάθε μέρα να λες και να σου ξεφεύγουνε, όχι απλώς θεωρίες ουσιαστικά κουβέντες οι οποίες αλλοιώνουν τη Συνθήκη της Λωζάννης. Δεν μπορεί να μιλάς για εκσυγχρονισμό και να είσαι Πρωθυπουργός, οι συνθήκες δεν εκσυγχρονίζονται αυτές είναι που καθορίζουν σύνορα, αυτές είναι που καθορίζουν το καθεστώς της Θράκης, το καθεστώς των 3 μουσουλμανικών μειονοτήτων που ζούνε στη Θράκη. Που δεν πρέπει να υποχρεώνουμε Ρομά και Πομάκους να μαθαίνουν τούρκικα, που θα πρέπει η ελληνική γλώσσα να είναι πρώτη γλώσσα. Έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο σε εμάς επικρατεί η λογική του παραλόγου».

Στην ερώτηση για το αν φοβάται ότι θα κλιμακωθούν οι αλυτρωτικές επιχειρήσεις στο Βορρά απάντησε πως «Οι πιο προβληματισμένοι Έλληνες και εθνικά συνειδητοποιημένοι είναι οι Δυτικομακεδόνες ή αυτοί που λένε «δίγλωσσοι».

Είναι προσβολή για έναν Έλληνα ο οποίος είναι δίγλωσσος διότι με την όσμωση την οποία είχαμε λόγω συνόρων και γειτνιάσεως και λόγω εμπορείου να μάθουν καμιά 300 λέξεις γιατί αυτό είναι το ιδίωμα που μιλιέται εκεί, ο κ.Μπαμπινιώτης το όρισε σωστά σερβοβουλγαρική διάλεκτος είναι η γλώσσα που μιλάνε τα Σκόπια και δεν είναι με τίποτα μακεδονική.

Και ας αφήσουν το παραμύθι γιατί άκουγα τον κ. Κούλογλου να λεει ότι το ‘77 παραχωρήθηκε η μακεδονική γλώσσα. Όχι κ. Κούλογλου τότε και η Κίνα και οι Αραβικές χώρες αποδεχτήκανε οι γεωγραφικοί τόποι να μπούνε με λατινική γραφή, δεν αποδεχτήκαμε καμιά γλώσσα μακεδονική. Ας αφήσουν το παραμύθι αυτοί το αποδεχτήκανε».

Αναφερόμενος στον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια πτώσης είπε «Θα πρέπει να έχει μεγάλη δύναμη ψυχική αυτό το παλληκάρι την ώρα που το μόνο που τον ενδιαφέρει αν θα ανοίξει το αλεξίπτωτο, που θα πάει να προσγειωθεί, πως θα γίνει να μην μπλέξει με άλλον αλεξιπτωτιστή αυτός είχε το κουράγιο να λέει «βλέπω τα χώματα τα ιερά και τραγουδάω το Μακεδονία ξακουστή».

Ο κ. Φραγκούλης μίλησε και για την πρότασή του η οποία ήταν «κύριοι αν και καλά νομίζετε ότι πρέπει να τιμωρηθεί γιατί δεν τήρησε τους λόγους ασφαλείας ναι να τον τιμωρήσετε, δώστε του όμως και εύφημο μνεία» και συνέχισε λέγοντας πως «Εμείς στο στρατό λέγαμε πάρε 10 μέρες κράτηση και πάρε και 20 μέρες τιμητική, έτσι τιμωρείται το φρόνημα στις Ειδικές Δυνάμεις».

Ανέλυσε και την άμεση ενίσχυση των ένοπλων δυνάμεων για να μπορέσουν τα υφιστάμενα οπλικά συστήματα να εξακολουθήσουν να είναι ενεργά και να μην είναι καθηλωμένα στο έδαφος γιατί χρειάζεται η βοήθεια και η ενίσχυση του λειτουργικού προϋπολογισμού 1 δις.

«Αν χρωστάμε 350 κάντο 351 αλλά να έχεις ένοπλες δυνάμεις διότι κανένα Open society, κανένα φόρουμ που υποστηρίζει τους αντιρρησίες συνειδήσεως δεν θα έρθει να σε ενισχύσει όταν απειλείσαι ευθέως από την Τουρκία και η καλύτερή σου δύναμη είναι η αποτροπή. Μια γενική σύρραξη ή ένα επεισόδιο στο Αιγαίο αυτό μπορεί ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει, όλα αυτά τα παλληκάρια που είναι στο αέρα είναι στην κόψη του ξυραφιού μπορεί δηλαδή να έχουμε μια κατάρριψη αεροσκάφους, μπορεί κάτι άλλο να συμβεί στη θάλασσα ή ακόμα και στον Έβρο.

Και επειδή είδα ότι κάποιος αλλάζει και το νόμο και θέλει να βάλει δημοτικούς συμβούλους γιατί μάλλον δεν βρίσκει υποψηφίους, να υπηρετούν στο σπίτι τους με τον καινούργιο νόμο θα του έλεγα να πάει –επειδή δεν πήγε ποτέ, ήταν ορντίναντσα στο γραφείο του τότε αρχηγού ΓΕΕΘΑ το 2004, δεν κοιμήθηκε ποτέ στο στρατόπεδο και μιλάω για τον πρωθυπουργό.

Πήγε ποτέ να φυλάξει στον Έβρο ενέδρα υπό το μηδέν με υγρασία, να είναι στα 20 μέτρα από τα ποτάμι, να μην ξέρει τι του έρχεται, να παγώνει, να λιώνει και αυτόν να τον εξομοιώνει με τον αντιρρησία συνειδήσεως ή με το δημοτικό σύμβουλο που πρέπει να είναι στο σπίτι του; Είναι λογικές αυτές;

Για ποιο στρατό μιλάμε και μετά να μας βγάζουν ότι θα κάνουν και νομικά συμβούλια, παράπλευρη δηλαδή ηγεσία, και κατάργηση της πειθαρχίας και της ιεραρχίας.

Δηλαδή να έρχεται ένας και να σε ελέγχει, είσαι αντιστράτηγος με χίλιες δυο ευθύνες και να σου λέει «γιατί εγκάλεσες τον τάδε;» Κομισάριο σύστημα θέλουνε. Μαδουροποίηση της χώρας γίνεται. Όταν σε πάει στη φτωχοποίηση για να δημιουργήσει οπαδούς και να έχει ανθρώπους που θα ζουν με επιδόματα τότε έχουμε Μαδουροποίηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Προδοσια:ο πρωην υπηρεσιακοs Υπουργοs Εθνικηs Αμυναs,Φραγκουληs Φραγκοs,μαζι με στρατιωτικουs διοικητεs του ελληνικου στρατου (και υπο την καθοδηγηση του ανθ-ελληνικου καθεστωτοs,παρεδωσαν στιs 10 Δεκεμβριου 2010,ολουs τουs χαρτεs με τα περασματα απο την Τουρκια στην Ελλαδα μεσω Εβρου στον Τουρκο ακολουθο αμυναs!
    asimpiestos.blogspot.com/2018/03/blog-post_74.html

    ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ απαντηση στον στρατηγο ΦΡΑΓΚΟ…ζητησε παραιτηση ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ τον ξεβρακωνει!
    Εσυ ποτε παραιτηθηκεs”παραιτημενε”στρατηγε;
    Οταν συγκροτουσεs στρατιωτικο σωμα διαλυσηs αντιμνημονιακων διαδηλωσεων;
    Οταν σου διοριζαν την κορη σου στην ΕΡΤ;
    Οταν κατεθετεs κατα των ΟΥΚ για τα συνθηματα στην παρελαση;
    Η οταν εκανεs δημοσιεs σχεσειs με βουλευτινεs τηs ΝΔ;
    Τα μνημονια που υπηρετησεs δεν συνιστουν εκχωριση εθνικηs κυριαρχιαs;
    Τωρα επιλεκτικα τη θυμηθηκεs;
    Γιωργοs Αναγνωστακοs
    fonaklas.blogspot.com/2018/06/blog-post_965.html

  2. Ο’ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΕΣ ΩΣ ‘ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ’ !!!

  3. γιατι πηγαν τα παιδια σου κυρ Φραγκο
    ;;; τα ανηψια μηπως;;

  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ…. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΔΕΣ!!!

  5. ΦΡΑΓΚΟ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ,ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΡΑΠΙΚΟ ΦΥΣΤΙΚΙ;

  6. Όλοι είσαστε κλαην Μαην.μόνο οι Ρώσοι έχουν μπολς.οι Τούρκοι κότες είναι με φοβερά δεν κάνεις τπτ,αλλά οι πολιτικοί είναι τσιράκια αλλων.η Σούδα γτ να υπάρχει στην Κρήτη γτ να δίνουμε βάσεις τι είμαστε υπερδύναμη;αν το πειρατέ πρέφα σε όλους στέλνουν χαρτιά επιστράτευσης για ετοιμάστητε για war.

  7. Φραγκο
    Ετοιμασε πολλα φραγκα,καπου ακουσα οτι ψαχνουν να βρουν ποιος γκρεμισε τις μεσοτυχιες της Σχολης Ευελπιδων,ποσο κοστισε,εαν υπηρχε διαταγη ή ολα εγιναν στο μιλητο κ αναθεση σε κολλητους…

  8. Φραγκο φραγκοκοτα οταν υπογραφανε την προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων εσυ και οι ομοιοι σου κοτες που διαολο εισασταν,οταν κανονιζουν τωρα την συνεκμεταλευση του Αιγαιου με τους Τουρκους εσυ και οι ομοιοι σου που στο διαολο ειστε, οταν οι Αλβανοι μιλανε για Τσαμουρια και αλλες διεκδηκησεις ποιες ειναι η αντιδρασεις εσενα και των ομοιων σου γαλοναδων.Ακουστε κυριε αυτα τα περι Εβρου για σκοπια για τον Μπολσεβικο που λες ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες του εκανες τα μουτρα……κρεας με λιγα λογια τριχες κατσαρες,αλλωστε και ο κοσμος δεν σας εχει και πολυ σε υποληψη,εδω πωλουντε τα παντα απο εναεριους χωρους απο θαλασσες και στεριες, οι Τουρκοι με τα πολεμικα τους κανουν βολτες στο Σουνιο και εσυ μας λες εαν ο Τσιπρας εκανε σκοπια στον Εβρο,εαν ειναι δυνατον!!!!!!!!

  9. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΕΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

  10. Εσύ πήγες; Στρατιώτης πήγες; Όχι αυτό που ήσουν, αυτό ήταν η δουλειά σου (Δ.Υ./στρατιωτικός), στρατιώτης πήγες; Χωρίς μισθό πήγες; Άλλο η θητεία (που δεν έκανες) κι’ άλλο το επάγγελμα (που ποτέ σ’ αυτό το επάγγελμα δεν έκατσες σκοπός στον Έβρο). Όχι όλα δικά σας.

Comments are closed.