Ξεβράκωμα! Ρωτάει τους αλληλέγγυους διαμαρτυρόμενους αν θα έπαιρναν “μετανάστες” σπίτι τους – Τι απάντησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
metan1

Μέσα από ένα κοινωνικό πείραμα αποκαλύπτεται τι πραγματικά πιστεύουν οι διεθνιστές που παριστάνουν με κάθε ευκαιρία τους αλληλέγγυους προς τους “μετανάστες”.

Δείτε το βίντεο και θα πάρετε όλες τις απαντήσεις:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλε περισσευει εδω κανενας μελαμψος νεαρος να τον φιλοξενισω??

  2. Αυτοι ειναι οι αλληλεγγυοι κοπριτες, που γαβγιζουν για τους λαθρο, επειδη πληρωνονται αδρα απο εθνομιδενιστες και λεχριτες πασης φυσεως της νεας ταξης πραγματων που θελουν να μουσουλμανοποιησουν την Ευρωπη και αν τους πει κανεις να παρουν λαθρο στο σπιτι τους, κανουν την …παπια!!!!!!!!! Αυτοι ολοι θελουν ραβδι αλλυπητο για να στρωσουν!!!!!!!!!

  3. …έμμισθοι ακτιβιστές….πληρώνει καλά ο γερο-Νυφίτσας…

  4. Joe και εμείς εδώ μια από τα ίδια είναι. Όλοι υποστηρίζουν τους λάθρο αλλά κανείς δεν τους θέλει σπίτι του. Ρώτα τους πολιτικούς μας, αυτά τα μ@@νόπανα που παίρνουν τα χιλιάρικα λες και είναι πασατέμπος, φωνάζουν υπέρ των λάθρο αλλά δεν θέλουν να αναμιχθούν προσωπικά καμία κουφάλα. Το παίζουν προοδευτικοί.

    1. Δεν τους θελουν σπιτι τους, αλλα τους θελουν στην πατριδα τους. Ειναι τοοοοσο ηλίθιοι. Λες και η πατριδα σου δεν ειναι το σπιτι σου. Τοοοσο βλακες η τοοοσο πληρωμένοι;;; Αλλα και πληρωμένοι να ειναι, το αποτέλεσμα θα ειναι το ιδιο και γι αυτους, οπως και για τους αλλους που ειναι αντίθετοι στους λαθρο. Νομίζουν πως το ….μάρμαρο…θα το πληρώσουν μονο οι αντίθετοι κι αυτοι θα γλυτώσουν;;;; Χαχαχα, τοοοσο ηλίθιοι.

  5. Καλά τώρα κι αυτός πήγε σε κάτι βλαμμένα φοιτητόπαιδα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και τους ταΐζει η μαμά και ο μπαμπάς και βρήκαν κάτι να “επαναστατήσουν” και κάτι να “παλέψουν”. Σου λένε “μέσα οι λαθρομετανάστες”, αλλά δεν αναρωτιούνται τι θα φάνε, που θα μείνουν, ποιανού τη δουλειά θα κλέψουν, ποιανού τη θέση στο σχολείο, στο νοσοκομείο… Ποιόν θα σκοτώσουν αυτοί που είναι εγκληματίες… Ποιόν θα βιάσουν….

    Όχι πως και οι μεγαλύτεροι και πιο επαγγελματίες διεθνιστές δεν είναι μία από τα ίδια, αλλά έπρεπε να βρει περισσότερο κόσμο να ρωτήσει από διαφορετικά μέρη.

    Δυστυχώς έχουμε επιτρέψει σε μια χούφτα βαθύπλουτους εθνομηδενιστές να ταυτίσουν το ναζισμό με τη κοινή λογική που λέει πως τα σύνορα υπάρχουν για κάποιο λόγο…

Comments are closed.