Ξαφνικό! Τελειώνει ο Βερύκιος απ’ τον Alpha;

Κοινοποίηση:
dailymedia_2019142_115217_938069-850x480

Έντονη φημολογία αναπτύσσεται γύρω από το όνομα του Δήμου Βερύκιου.

Ο δημοσιογράφος ήταν αντιπρόεδρος την περίοδο όπου ασκούσε διοίκηση η πλευρά Κοντομηνά στο κανάλι. Μετά την αλλαγή σκυτάλης στον σταθμό με την πλειοψηφία να περνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ο Δήμος Βερύκιος βρέθηκε εκτός διοικητικού συμβουλίου.

Πέρσι τον Μάρτιο ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή πυροδοτώντας τις φήμες για την αποχώρησή του. Ο Δήμος Βερύκιος όμως επέστρεψε στην εκπομπή ενώ παραμένει στο ραδιόφωνο διαψεύδοντας την σχετική φημολογία.

Μετά την οριστικά αποχώρηση του Δημήτρη Κοντομηνά αναπτύχθηκε νέα φημολογία που τον ήθελε εκτός καναλιού.

Αυτό όμως δεν ισχύει αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr ο Δήμος Βερύκιος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Οπότε οποιαδήποτε κουβέντα περί αποχώρησής του είναι άκυρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ίσως ο μεγαλύτερος προδότης εθνικών μυστικών από την εποχή των Ιμίων.
    Στο διάολο κι ακόμη παραπέρα τουρκοτσόγλανε.

  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΓΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΛΑΜΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΜΕΤΕΔΗΔΑΙ ΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕΙ…ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΛΥΦΤΡΟΝΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

    1. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΛΥΦΤΡΟΝΗ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΑΓΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΗ ΜΠΡΟΥΜΕΛ…

  3. Πολλή λίγος και δεν θα λείψει σε κανέναν , ένα γλοιώδη ανθρωπάκι που κατάφερε με την τεράστια γλώσσα του να επιβιώσει

Comments are closed.