Ξαπλάρει στις βίλες του καταζητούμενου κακοποιού Χριστοφοράκου, στην Τήνο, ο Κούλης. Εκείνες που πήρε με 25 χιλιάρικα και τον λεμονοστύφτη, δώρο

Κοινοποίηση:
koulis-tinos3

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Διαβάζουμε απο συστημικά σαιτ: “…Οι υποχρεώσεις του πολλές αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη κιόλας μέρα που τον επέλεξε ο λαός για αρχηγό του κράτους, έχει σηκώσει τα μανίκια και έχει πιάσει δουλειά αλλά κατάφερε να ξεκλέψει λίγες στιγμές για να ταξιδέψει στον αγαπημένο του προορισμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά τουέφυγε με πλοίο από την Ραφήνα στις 4 το απόγευμα και θα επιστρέψει σήμερα Κυριακή.

Όπως είναι γνωστό ο πρωθυπουργός επισκέπτεται πολύ συχνά το συγκεκριμένο νησί

Στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων έχουμε δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περνά μέρες χαλάρωσης εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας καθιερώσει την παρουσία του στην Τήνο, στην οποία διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν περιορίζεται μόνο σε πασχαλινές επισκέψεις στην Τήνο, αφού λόγω της κατοικίας του, επισκέπτεται τακτικά το νησί της Παναγίας, ειδικότερα για τις καλοκαιρινές του διακοπές”.

Κάτι ξέχασαν να γράψουν τα καλόπαιδα. Ότι τη βίλα αγόρασε από τα βοσκοτόπια και τα τσιφλίκια του κακοποιού Χριστοφοράκου, έναντι κάτι ψωροχιλιάρικων. Έχει και ιδιωτική παραλία το σπίτι- βίλα. Και 8 υπηρέτες. Και δίπλα είναι οι βίλες του καταζητούμενου. Και πιο δίπλα του έτερου λαμόγιου, του Δενδρινού του C4i. Κατά τα άλλα πλήρες το ρεπορτάζ.

Κερδίζει το Πούλιτζερ, δεν το κερδίζει. Ουστ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μπεεε ρε αμεσως να κραξετε,εχετε αποδειξεις για ότι γραφετε? καλο θα είναι όταν δεν εχετε αποδειξεις στα χερια σας να μην κατηγορείτε αλλουςΤ

    1. αγορασε και εσυ στην Τηνο με τα λεφτα που το Μακελειο λεει οτι πληρωσε ο Μητσοτακης στον Χροστοφορακο και που ειχε δημοσιευτει παντου. Μπορεις;;;;;
      Οταν τα σπιτια στο Παρισι κανουν μερικα εκατομυρια ευρω εσυ μπορεις να αγοαρασεις με 500000;;;. Εΐχε βγει και αυτο και δεν εγινε καμια μηνυση. Αμα εσυ μπορεις μας το λες και εμας. Αποδειξεις και στον εισαγγελεα οπως ελεγε ο Σημιτης. Και ολοι γυρω του βρεθηκαν να κλεβουν.
      Τι αποδειξεις θες. βιντεο της συναλλαγης. Δεν μπορω ειναι προσωπικα δεδομενα.

  2. ξεχασατε το σπιτι του Βολταιρου που και αυτο κατα διαβολικο τροπο αγοραστηκε σε τιμη ευκαιρειας. Να μην που για τις off-shore της συζυγου. Αυτοι οι Μητσοτακηδες ειναι πολυ καλοι στην αγορα ακινητων. Ολα τα αγοραζουν με εξευτελιστικες τιμες. ζητω η Ελλαδα. ζητω η ΝΔ.

  3. Μούγκα τα παιδιά της ΝΔ Siemens
    Κουλης
    Ντορα
    Κατερίνα
    Αλεξάνδρα
    Ο άλλος με τα άλογα ο σύζυγος της Ντορας ο Ισιδώρος
    ο υιός δημητριαδης
    Η κόρη αλεξια
    Πόσους άλλους θέλετε ραγιάδες ;
    Σας κατέκλεψαν και τους ξαναψηφισατε
    και μην πούμε και για τις άλλες μορφές της ΝΔ
    ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
    ρωτήστε τον Ηλία Γεωργίου του οποίου η συνέντευξη θα έπρεπε να παίζει καθημερινά
    Αλήθεια ο Τραγκας απάντησε ποτε όπως είχε προαναγγείλει
    Την Τσάκαλου τη θάψανε τωρα
    Δεν πρέπει να μιλήσω άλλο

  4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ
    ΒΑΛΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙ0000000000000 ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!

  5. Και μετά αναρωτιούνται γιατί η Ελλάδα έχει τέτοια παρακμή σήμερα! Όταν υπάρχουν ανθρώποι που κυκλοφορούν ελεύθεροι και αφήνουν τα παραπάνω σχόλια χωρίς να ανησυχεί η κοινωνία για τον διχασμό που έχει επέλθει και που ακόμα πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά με μπαχαλακηδες και χωρίς τεχνοκράτες! Μόνο αδαείς, αμόρφωτους, ανιδεικευτους, τεμπέληδες, λαμόγια και χωρίς κανένα ίχνος ηθών και αρχών έχουμε γεμίσει σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα!!

    1. Διχασμός φιλε δεν υπάρχει. Ή είσαι κλέφτης και λαμόγιο και ληστεύεις τον κόσμο ή είσαι πατριώτης. Κα όχι προφανώς ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. Ο πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την χώρα του και δεν την ληστεύει. Μήπως τελικά εσένα έπρεπε να μαζέψουν πρώτα;

      1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΙΤ-ΟΓΥΡΕ η ΠΙΤ-ΟΥΡΑ…ΔΛΔ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ!ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΔΙ,ΞΕΡΕΙ΅Σ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΩ ΚΝΙΤΟΣΥΡΙΖΑΥΓΟΥΛΟ

    2. Και εσυ τι είσαι ΚΟΠΡΕ; Υπερασπιστής του Χριστοφοράκου που η αδερφή του ΚΟΥΛΗ τον φυγάδεψε με αστυνομικη συνοδεία από την χώρα και μετά δήθεν έβγαλαν ένταλμα σύλληψης; Για σοβαρέψου λίγο και σήκω και φύγε από εδώ. Γράφε στο TOC, kahtimerini, skai, nea κλπ που είναι τόσο αντικειμενικά έντυπα.

  6. Αφού ξέρουμε συντεταγμένες μια ρουκέτα από πάνω όταν θα είναι μαζεμένη όλη η ΣΚΑΤΟ οικογένεια των κλεφτών και τέλος.

  7. Μουγκα εις την στρουγκα τα Νεοδουλακια Μουσχαροψηφοφορια.

Comments are closed.