«Ξέφυγαν» τελείως οι Τούρκοι! Απειλούν την Ελλάδα με καταστροφή

Κοινοποίηση:
1

Για βρόμικο παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο κατηγόρησε την Ελλάδα ο Γιγκίτ Μπουλούτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Star Daily την Κυριακή (21/10).
Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε ότι η Ελλάδα, οι Ελληνοκύπριοι και το Ισραήλ βρίσκονται στη διαδικασία ενός βρόμικου παιχνιδιού «σκεπτόμενοι ότι στηρίζονται στους μεγάλους αδερφούς τους», δήλωσε ο Μπουλούτ φωτογραφίζοντας τις ΗΠΑ.


Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Κάποιος μπορεί να ελπίζει ότι η Ελλάδα και η Τουρκία θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι φυσικά εξαιτίας μας αλλά εξαιτίας της Ελλάδας. Αν γίνει συμπλοκή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη θάλασσα θα τελειώσει με στρατιωτική καταστροφή για τους Έλληνες».

Με πληροφορίες από: ahvalnews

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα χουν κανονισμενα με τα παγκοσμια αφεντικα ΟΛΑ ΤΑΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ…..απλα το ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ μαντροσκυλο γαυγιζει για να φοβιθει ο πετσοκομμενος χιλιοπροδομενος ελληνικος λαος ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ…Τιποτε ο τουρκος και τωρα και τοτε δεν εκανε και κανει χωρις το Οκ των παγκοσμιων σιονιστικων κυριαρχων………….αλλοστε καλητερους προδοτες πολιτικους ΕΔΩ δεν θα εβρισκαν ουτε στα ποιο τρελα τους ονειρα γιατι να βαλουν τον τουρκαλα μεσα στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ????αφου κανουν μια χαρα την δουλεια τους τα παντα εχουν παρει γιατι να μπουνε σε νεα παζαρια με τα μογγολια?????……………………..

  2. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ.

  3. Μολώντες λάβετε μεμέτια …ακόμη μία φορά!!!

Comments are closed.