Ξέσπασμα της μαμάς του Μέσι: “Ο Λέο κλαίει για τις κριτικές…”

Κοινοποίηση:
960

Όσοι έσπευσαν να εξακοντίσουν τα βέλη τους με στόχο τον Λιονέλ Μέσι μετά την τραυματική εμπειρία του στην πρεμιέρα Μουντιάλ της Ρωσίας (είχε χαμένο πέναλτι και δεν μπόρεσε γενικά να βοηθήσει την Αργεντινή να επικρατήσει της Ισλανδίας), να ξέρουν πως η Σέλια Κουτσιτίνι τους… παρακολουθεί!

Ο λόγος για την μητέρα του 30χρονου σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα (θα κλείσει τα 31 σε λίγα 24ωρα) η οποία βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην πατρίδα της και μίλησε για την άδικη κριτική που δέχεται το παιδί της από τους επικριτές του.

“Εμείς υποφέρουμε από την κριτική που δέχεται. Λένε πως δεν το ενδιαφέρει και πως παίζει στην εθνική ομάδα μόνο και μόνο για να βγάζει την υποχρέωση, αλλά δεν είναι αλήθεια.

Η μητέρα του Μέσι, Σέλια Κουτσιτίνι, μαζί με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε, και την αδερφή του Μαρία Σολ, την ημέρα του γάμου του Λιονέλ Μέσι με την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούτσο το καλοκαίρι του 2017.

Εάν έβλεπαν τον Λέο όπως τον βλέπουμε και τον γνωρίζουμε εμείς, να υποφέρει και να κλαίει κάθε φορά, θα άλλαζαν άποψη. Αυτές οι κριτικές τον πληγώνουν και πληγώνουν και εμάς”, τόνισε με νόημα η μητέρα του “Pulga”, για να καταλήξει:

“Ζει με πάθος και έχει πολύ μεγάλη προσμονή για το Μουντιάλ, επειδή το όνειρό του από μικρό παιδί είναι να το κατακτήσει και να το φέρει πίσω στην Αργεντινή.

Εγώ του ζήτησα πριν ταξιδέψει στην Ρωσία για να πάρει μέρος στο Μουντιάλ να παίξει όπως και στην εποχή που ήταν στην Ροζάριο και έπαιζε στο μικρό σύλλογο του Γκραντόλι”.

contra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: