Ξέσπασε σε λυγμούς ο αδελφός της 20χρονης Νεκταρίας: «Το αυτοκίνητο ήταν “πειραγμένο”. Της δώσανε μια βόμβα…»

Κοινοποίηση:
δδδς-1024x682

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 20χρονη κοπέλα στο Ναύπλιο όταν πήρε το αυτοκίνητο του φίλου της που ήταν μεγάλου κυβισμού και οδηγώντας το έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κάγκελα και κολώνες.

Η νεαρή δεν είχε δίπλωμα αυτοκινήτου και η οικογένειά της ξέσπασε. Ο αδελφός και ο θείος της κοπέλας μίλησαν στην εκπομπή «Μαζί σου». «Έχει χαθεί μια ψυχούλα, η αδερφή μου. Δεν ήξερε από αυτοκίνητα, οδηγούσε τους τελευταίους τρεις μήνες… Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν «πειραγμένο». Της δώσανε μια βόμβα που έσκασε στα χέρια της… Η μικρούλα δεν θα ξαναγυρίσει. Αυτά τα αυτοκίνητα δεν δίνονται σε τέτοια κοριτσάκια, σε κανέναν… Πώς έδωσε τα κλειδιά στην αδερφή μου, όσο και να ήθελε εκείνη να το οδηγήσει; Ο φίλος της ήταν 35 χρονών, έπρεπε να το γνωρίζει αυτό. Πώς της τα έδωσε; Την αδερφή μου την έχασα και δεν θα γυρίσει ξανά στο σπίτι.

Της έδωσε τα κλειδιά χωρίς να γνωρίζει το αυτοκίνητο. Μέσα σε λίγους μήνες έμαθε να οδηγάει ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Δεν γίνεται. Εδώ εμείς δεν της δίναμε τα κλειδιά για να οδηγήσει τα δικά μας αυτοκίνητα και μηχανάκια… Το αυτοκίνητο δεν είχε σωστά λάστιχα, το είδα με τα μάτια μου… Φαίνεται η απειρία ενός οδηγού από τον τρόπου που έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν γνώριζε καν από αυτοκίνητα…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

  2. αφήστε ρε το.παλικαρι στο.πονο γαμωκαναλα για.μια.τηλεθεαση

Comments are closed.