Ξέσπασε ο Μποτρίνι: “Ηλίθιοι τεμπέληδες που βγάζουν χρήματα από ηλίθιους πάμπλουτους”

Κοινοποίηση:
ektor1-860x623

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας από τους σπουδαιότερους σεφ της χώρας μας, αφού έχει βραβευτεί δεκάδες φορές τόσο για τα εξαιρετικά πιάτα του όσο και για τα εστιατόρια του.

Ο ίδιος έχει βρεθεί πολλές φορές και μπροστά από την κάμερες παρουσιάζοντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό concept, όμως πάντα σχετικό με την μαγειρική, αφού αποτελεί το μεγάλο του πάθος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις φυσικά είχαν να κάνουν με την λεζάντα του στιγμιότυπου, καθώς ο ίδιος ξέσπασε δημόσια κατά των influencers, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια βγάζουν όλο και περισσότερα λεφτά μέσω του Ίνσταγκραμ.

«O influencer είναι στην ουσία ένας ηλίθιος τεμπέλης, που βγάζει χρήματα επωφελούμενος από την ηλιθιότητα κάποιων πάμπλουτων που δεν είναι σε θέση να διαλέξουν μόνοι ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια για ηλίθιους», έγραψε χαρακτηριστικά με πολλούς να τάσσονται στο πλευρό του και άλλους απέναντί του, αφού η τάση της εποχής είναι αυτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: