Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα στον Μόντριτς: Σάπιος κόσμος με μαφία! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
roni1

Πιο ψύχραιμη η δεύτερη αδερφή του Πορτογάλου σταρ που έγραψε «ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο… για όσους έχουν αντίληψη για το ποδόσφαιρο φυσικά»
«Βαριά» έπεσε στην αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο η απώλεια της Χρυσής Μπάλας για τον αδερφό της και η απονομή του βραβείου στον Λούκα Μόντριτς.

Η Έμα Αβέιρο σε μια οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτελεί απόδειξη πως ο κόσμος ήταν «σάπιος». «Δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε, με μαφία και γ@@@ενα χρήματα. Η δύναμη του Θεού είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή τη σαπίλα. Ο Θεός παίρνει το χρόνο του και δεν αποτυγχάνει» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

Πιο ήρεμα πήρε τη βράβευση Μόντριτς η άλλη αδελφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, η Κάτια Αβέιρο η οποία χρησιμοποιώντας, επίσης, το Instagram έγραψε για τον αδερφό της: «Ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο… για όσους έχουν αντίληψη για το ποδόσφαιρο φυσικά».

Σημειώνεται ότι Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε από την τελετή της Δευτέρας καθώς ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο μεγάλος νικητής θα ήταν ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: