ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Δείτε πόσοι αστυνομικοί την περικύκλωσαν για να την συλλάβουν επειδή είπε τον Τσίπρα προδότη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gynaika exo

Aν διέθεταν όλους αυτούς τους αστυνομικούς για την πάταξη της εγκληματικότητας, αντί να τους έχουν μόνο για να προστατεύουν τον προδότη Τσίπρα, θα ήμασταν σίγουρα όλοι πιο ασφαλείς σήμερα!

Και τι έκανε αυτή η γυναίκα; Aπλά διαμαρτυρήθηκε στην Θεσσαλονίκη για την προδοσία του Τσίπρα με την Συμφωνία των Πρεσπών!

Δείτε πόσοι αστυνομικοί την περικύκλωσαν και προσέξτε ότι εκτός από τους ένστολους υπάρχουν και Ασφαλίτες με πολιτικά ρούχα:

makeleio sfragida ekloges

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Έτσι είναι. Ελεύθεροι οι ρουβικονες οι μοαχαλακηδες να πετάνε μέχρι κ μπογιαδες στην Βουλή χωρίς να εμφανιστεί κ ένας αστυνομικός. Αν πεις όμως για Μακεδονία η προδοσία ξεφυτρώνουν από παντού μπάτσοι. Γιατί αυτοί δεν είναι αστυνομικοί ΜΠΑΤΣΟΙ της χούντας είναι.

  2. Δυστυχως υπαρχουν πολλοι καθυστερημενοι που τρεμουν μην ερθει παλι καμια χουντα σαν του Παπαδοπουλου, ενω καθε μερα δινονται μαθηματα δημοκρατιας απο τις κυβερνησεις !!!

  3. Στο video – 01:13 λεπτα – ενας χοντρος καποιο κομματοσκυλο λεει κατα λεξη, “Οποιος αντιδραει προσαγωγη..”
    .
    Αυτη ειναι η Ελλαδα επι δημοκρατιας !!!!
    .
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗν ΕΛΛΑΔΑ του 2019 ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!!!!

  4. Δεν γνωρίζουν το Σύνταγμα τα τσουτσέκια του δικτάτορα, αν τους πεί να συλλάβουν ακόμα και την μάνα τους θα το κάνουν γιατί είναι ρομπότ. Προσέξατε τις μούρες τους όταν ακούγανε για το άρθρο 11 που έλεγε ο άνθρωπος; Κότες λιράτες, ξέρουν πως δεν μπορούν να της κάνουν τίποτα της γυναίκας απλά νομίζουν πως έτσι θα φοβήσουν τους άλλους που θα το δούνε, νομίζουν πως έτσι θα φιμώσουν τους Έλληνες. Όποιος φοβάται πάντα είναι χαμένος και άν κάποιος φοβάται δεν θα πρέπει να το δείχνει, έτσι για να σκάνε κάτι σκουληκαντέρες που το παίζουν εξουσία. Το ίδιο χαρτί χρησιμοποιούνε και οι παρακρατικοί, τον φόβο, όταν βρίσκουν όμως τον μάστορα τους ψάχνουν για πάνα.

  5. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΘΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ

    ΥΠΕΝΘΗΜΗΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ !!!

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ Α Π Ο Λ Υ Θ Ο Υ Ν Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ”ΧΘΕΣ”

    Η ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΙ !!! ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΗΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ

    Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Ι – Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Ι- Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Ι – Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Ι- Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Ι – Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Ι

  6. ..αυτός με τα πολιτικά ,με τον ασύρματο στο χέρι με το μπουκαλάκι το νερό, ο γκριζομάλης με το σακάκι και το τζην παντελόνι είναι ο…διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονικης ..ο Ζ.Ν…Ο άλλος με το γιλέκο είναι ο..Δούβ…..έ ρε που θα πάνε αν έρθει ο..Κούλης..ο άλλος ο ..Θεσσαλονικάρχης κρυμμένος όπως πάντα..αλλα πιστός στο..σύστημα..!!!!..ο Φ..Δ…πόση ξεφτίλα ..άντρες όταν ήταν ..υπαστυνομάκια..γλίτσες με τις δάφνες..!!!κανένας με..κάκαλα..!!!

  7. Ο/Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ λέει:

    Καλα οι εισαγγελεις δεν βλεπουν οτι παραβιαζουν το συνταγμα…οσο και αν φενεται απλο το γεγονος ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ…ειναι δικαιωμα καθε πολιτη να συναθροιζεται και να διαμαρτυρεται….

  8. Τώρα γιατί δεν γλείφετε τους κωλόμπατσους; Ε; Τα ίδια σας κάνανε και στις Πρέσπες. Καλά σας κάνουνε ηλίθιοι.

  9. ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ,Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗς ΜΑΛΤΑΣ ΤΟΥ 89 Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΛΤΑ ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ..ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΩ ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ …

  10. Ήταν 1971 όταν σε κεντρικο σημείο της πόλης,που πήγε ο μακαριστός πατέρας μου να ψωνίσει,από κουβέντα σε κουβέντα,απεκάλεσε φωναχτά τον Πρόεδρο της κυβέρνησης Γ.Παπαδόπουλο,ψεύτη. Σε 10 λεπτά τον συνέλαβαν 2 της ασφαλείας και αφού εξήγησε ό,τι ενώ ήταν Μάρτιος δεν είχε δώσει ακόμη το 10% αύξηση που είχε νομοθετήσει για κάθε Πρωτοχρονιά,αφέθη ελεύθερος ως δικαίως αγανακτών με την υπόσχεση ότι όλα θα δοθούν αναδρομικά.Όπερ και εγένετο. Άλλες εποχές – Άλλα ήθη-Άλλη κυβέρνηση

  11. μισητοι θα ξανα γινουν στον πολιτη για 800 ευρω
    θα βλεπεις μπατσο τραυματισμενο και θα τον γραφεις στα αρχιδια σου και θα του λες και ψωφα
    εκει θα καταντησουν οι μαλακες με αυτα που κανουν, δεν το καταλαβαινουν

  12. Παρολο που ειναι ολοι οι τομεις ξεπουλημενοι, ταραξτε τους στις μυνησεις ολους εκει για παρανομη προσαγωγη. ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΛΟΥΣ οσους βρισκονται τριγυρω και σας προσαγαγουν. Το αν τιμωρηθουν ειναι αλλο θεμα βεβαια, Αλλα τουλαχιστον καντε μυνηση ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

  13. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ…
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…
    ΜΑΛΑΚΕΣ!

Comments are closed.