ΞΕΣΠΑΣΑΝ τα “βατράχια” κατά του Αποστολάκη: “32 μήνες ήσουν Διοικητής και είχαμε…” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ησουν

Οι Έλληνες Βατραχάνθρωποι ή αλλιώς ΟΥΚάδες ξέσπασαν κατά του υπουργού Αποστολάκη βγάζοντας στην φόρα όλα όσα είχαν συμβεί την περίοδο που ήταν Διοικητής των Βατραχανθρώπων

Μέσα από την ιστοσελίδα των Ελλήνων Βατραχανθρώπων διαβάζουμε τα εξής:

“Ψάχνοντας την Δημόσια Ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού που αναφέρεται στην ΔΥΚ βλέπω ότι από το 1956 έως και σήμερα έχουν υπηρετήσει πενήντα επτά ( 57 ) Αξιωματικοί ως Διοικητές των Βατραχανθρώπων.
Στέκομαι σε ένα όνομα το οποίο είναι Επίκαιρο, Αντιπλοίαρχος Ε. Αποστολάκης Π.Ν. από 30/10/1998 έως 11/06/2001.
Έτσι αναφέρει η Δημόσια Ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού.
Αμέσως μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του Μνημείου που έχουμε στην ΔΥΚ με τα ονόματα εννέα Συναδέλφων μου που έχουν Αποβιώσει κατά την του ώρα Καθήκοντος όπως αναφέρει η μαρμάρινη πλάκα με τα ονόματα.

Σκέφτομαι, πάλι καλά που έχει χαραγμένα επάνω της η Πλάκα μόνο Εννέα ονόματα με την Δύσκολη εκπαίδευση και Θητεία που περάσαμε.

Αλλά με μεγάλη μου έκπληξη Συγκρίνω την χρονική στιγμή που Υπηρέτησε ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης Π.Ν. ε.α. και νύν Υπουργός Εθνικής Αμύνης ως Διοικητής της ΔΥΚ Αντιπλοίαρχος τότε και βλέπω ότι κατά την Θητεία του είχαμε Πέντε Νεκρούς, δηλαδή το 60% των Απωλειών από Ίδρυση της ΜΥΚ σε Ανθρώπινο Δυναμικό των Βατραχανθρώπων είναι επί Διοικήσεως του..

Και Σκέφτομαι: πόσο Τυχερός ήμουν που Υπηρέτησα επί Διοικήσεως του Αείμνηστου Μανώλη Παπαγρηγοράκη.

Δεν ξέρω αν αυτά όλα συμβαίνουν Τυχαία αλλά στα εξήντα ( 60 ) χρόνια της Λειτουργίας της Μονάδος με πενήντα επτά ( 57 ) Διοικητές, τρείς Χιλιάδες ( 3.000 ) άνδρες Πτυχιούχους να έχει Εννέα ( 9 ) νεκρούς οι οποίοι εξ αυτών οι πέντε ( 5 ) να είναι κατά την Θητεία τριάντα δύο μηνών ενός Διοικητή, Μόνο Επιτυχημένος δεν μπορεί να λέγεται Αυτός

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν Συνάδερφό μου Βατραχάνθρωπο αλλά Ελπίζω να είναι απλά Συμπτώσεις.”

ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. οι λυκοι περιμενουν την αναμπουπουλα να χαρουν περιμενουν τους κακους συναδελφους μεσα απο τα πουρναρια …..να περασουν….

  2. Προς ενημέρωση του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ και του αναγνωστικού κοινού.Ο ιστότοπος με την ονομασία Έλληνες Βατραχανθρωποι δεν αντιπροσωπεύει την ΜΥΚ.Το Blog δεν είναι δημιούργημα βατραχανθρωπων η του πολεμικού Ναυτικού αλλά ενός και μόνο ατόμου με το όνομα Γεώργιος Δρακόπουλος ο οποίος είναι ένας απλός ταπεινός παχύσαρκος υδραυλικός μη επιστρατευσιμος λόγο 3της ηλικίας ούτε καν έφεδρος δηλαδή πλέον ο οποίος πέρασε απλά ένα σχολείο των Ειδικών Δυνάμεων το 1978 όπως περάσαμε όλοι μας και το καυχιέται όλο το 24ωρο παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως RAMBO.Μην δίνετε σημασία στο ιστολόγιο αυτό.Ο άνθρωπος είναι παρανοϊκός και άρρωστος στα μυαλά.Προσπαθεί ο παππούς να ρίξει μικρούλες παριστανοντας τον TERMINATOR

  3. Γεώργιε Δρακόπουλε δεν ντρέπεσαι ρε να κάνεις σελίδα Έλληνες Βατραχανθρωποι και να κάνεις κυρηγμα και τον κόσμο;Ακόμα δεν το έχεις αντιληφθεί πως δεν ανήκεις σε καμία μονάδα των ΟΥΚ και πως απλά είσαι ένας υδραυλικος 3της ηλικίας; Είσαι τεχνικός σε χέστρες και γέμισες το διαδίκτυο με σελίδες ιστότοπους κανάλια στο YouTube προφίλ στο Facebook ως ΟΥΚ;Ρε ταλαιπωρε καημένε τι Commando να είσαι εσύ μια σφαλιάρα άνθρωπος.Ελα να κλείσουμε ένα ραντεβού να δούμε πόσο OYK είσαι καημένο ανθρωπάκι.Δεν ντρέπεσαι να δουλεύεις τον κόσμο; Και μην απαντήσεις διαδικτυακά.Ξέρεις ποιος είμαι.Αν είσαι ΟΥΚ έλα να μου πεις ότι θες τετ α τετ.Τι Commando και καλά είσαι.Του πληκτρολογιου πολεμιστής.Γέμισε το διαδίκτυο ο τρελός για δέσιμο OYK και ΟΥΚ και γελάνε όλοι στον Σκαραμαγκά.
    Γεωργιε Δρακοπουλε αν έχεις κότσια να βρεθούμε να δεις πως είναι οι πραγματικοί επιστρατευσιμοι Commandos.Mια φάπα θα φας και θα μείνεις στον τόπο.Αρρωστε μυθομανη και παταμυθατζη που είσαι Seals και ΟΥΚ και RAMBO και TERMINATOR.Μεχρι και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κατάφερες να δουλέψεις πως είσαι POWER RANGERS.Ακουσων Ακουσων υδραυλικος 70 ετών να έχει ιστότοπο με όνομα Έλληνες Βατραχανθρωποι.Μη χειρότερα Παναγία μου τρέλα που έχει ο κόσμος…

  4. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ . ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ . ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΙΚΑΝΟ ΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ αλεκσι . ΘΥΜΗΣΟΥ .

  5. αντε ρε βατραχε αν εχεις τα κοτσια πηγαινε στα ιμια αν οχι πανω αλλα διπλα εδω θα δειξεις τι βατραχι ησουν και αν εχεις τσαγανο

  6. Ο αποστολακης εκανε σεξ με παιδι, για να φτασει εδω που εφτασε.Το βιντεο στην κατοχη των αφεντικων του Τσιπρα.

  7. το παίζουν γ@μ@ω και δέρνω αλλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βαράνε προσοχές σε πασοκτζήδες διοικητές διορισμένους από κόμματα και μαφιόζους, ξύπνησαν ξαφνικά τα βατράχια από τον βαθύ ύπνο.

  8. Ντροπή και μόνον ντροπή το ανδρείκελο του πιο αχρηστου πρωθυπουργού ever. Θα πρέπει να αισθάνεσαι ντροπή για τους όρκους που έδωσες. Τέλος είναι αλήθεια αυτό που λέγεται όταν γερνάει ο άνθρωπος ο εγκέφαλος παθαίνει μαλακηασει. Ο λόγος σύνταξη είναι να πας για ξεκούραση περιμένοντας το επόμενο βήμα.

  9. Γράφεται ότι ειναι βύσμα βαρδινογιανναίων, να μια εξήγηση πως έφτασε ως εδώ

  10. Κάτι ακούστηκε ότι έχουν ξεκινήσει κολυμπώντας τα βατράχια του Κρητίκαρου Αποστολάκη προς τα Ιμία.Φήμες αναφέρουν ότι βρίσκονται ήδη εκεί κρητικοί με κατσούνες έτοιμοι να ξεπαστρέψουν όλους τους τούρκους.Έτσι για να χαρούν οι ψευτοκομάντος που είναι όλοι άσφαιροι,όπως και οι πατριώτες λεβέντακες της κρήτης.Πασοκ ρε μούτρα

  11. Σάλτα και πηδηχτητε όλοι οι βάτραχοι μαζί.Η μονάδα τι έκανε; Είστε πάντα καλά παιδιά εκεί στο ναυτικό.

  12. Οπότε ο αποστολάκης έχει πατήσει επί πτωμάτων για να ανέλθει στην ιεραρχία. Κρίμα και φαινόταν σωστός. Τους ανθρώπους τους εξόντωσε, όμως Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ περιμένει.

Comments are closed.