ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ με νέα βαρυσήμαντη δήλωση! Η Άντζυ Σαμίου παίρνει θέση για το debate: “Αλέξη μην…”

Κοινοποίηση:
1

Γνωστή και… δηλωμένη «οπαδός» του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου έχει πολλάκις πάρει θέση για «καυτά» ζητήματα της εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει, μέσω Facebook, τις συμβουλές της στον πρωθυπουργό για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Ετοίμασαν ντιμπέιτ φαρσοκωμωδία (συγγενείς Μητσοτακέικου) για να καλύψουν τον Κυριάκο …Τσίπρα μην πας, δεν θα σε αφήσουν να σταυρώσεις λέξη! Μόνοι τους μέχρι 5% τηλεθέαση θα κάνουν! Πήγαινε σε απέναντι κανάλι μόνος σου με 4 δημοσιογράφους (τους έχεις για μπρέκφαστ όλους) και ενημέρωσε τον κόσμο! Ούτως η άλλως 40% θα βλέπουν εσένα!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μωρή σκύλου…. μακάρι να σε διορίσει ο αλεκσης καθαρίστρια σε δημόσια αποχωρητήρια , να χορτάσεις σκ@τα , μήπως και βγάλεις τον σκασμό…

  2. Η ΚΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΜΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΟΣ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΥ….ΠΟΙΟΣ ΣΕ Γ…ΜΑΕΙ ΜΩΡΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΙ

  3. Το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται δεν το ξέρει η Σαμίου; Κανείς δεν μπορεί να σε φιμώσει αν μιλάς με επιχειρήματα, όποιος φοβάται είναι ένοχος. Αν ήξερε να μιλάει ο Τσίπρας και αν ήταν σωστός δεν θα τον τρόμαζε κανένα ντιμπέιτ. Όσο για το 40% τηλεθέαση ας γελάσουμε, ούτε 2 δευτερόλεπτα δεν τον ανέχομαι στην οθόνη μου. Ξέρουμε ποιος είναι, δεν θα μας αλλάξουν γνώμη τα φούμαρα του.

  4. Πλακα εχει η γυφτισα…Απο π@υτσοπνιχτρα πολιτικη αναλυτρια…..τι να πεις….

Comments are closed.