Ντοκουμέντο: Παπάδες βάζουν μπουρλότο στη σημαία των Εβραίων εν μέσω κραυγών και αλαλαγμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
evraioi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κάψτε το το κωλόπανο των σατανιασμένων εβραίων

  2. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ν Α ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΧΑΖΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΔΩ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ…………ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ…..

  3. 1) Αυτοι ειναι ζητωτες αλλα οι αναρχες δεν ειναι ε?

    2) Αυτοι να τρωνε ξυλο αλλα οι αλλοι να παιρνουν καρτες με λεφτα ε?

  4. μπραβο τους μπραβο τους μπραβο τους τους παπαδες τους εσπασαν στο ξυλο οταν οι βρωμιαρηδες καινε την ελληνικη σημαια γιατι ειναι αδρανεις???????? τι εντολες εξυπηρετουν? ρομποτακια των εβραιων ειναι ολοι τους αρε χιτλερ μισες δουλειες εκανες

  5. Ο καθενας βρισκει τροπους να γεμίσει το στομαχι του… ειναι θεμιτο…

  6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΙΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ (bnai brith) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ..

Comments are closed.