19/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Νοσταλγικές εικόνες από την καλοκαιρινή Αθήνα της δεκαετίας του ’60 (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
athinaexo

Καμία σχέση με τη σημερινή αποκαρδιωτική εικόνα της

Σε αντίθεση με σήμερα, την εποχή εκείνη όλα έμοιαζαν πιο καθαρά και όμορφα (δεν ήταν, αλλά πάντα μας αρέσει να διαγράφουμε τα άσχημα απ’ το παρελθόν και να θυμόμαστε με νοσταλγία μόνο τα όμορφα).

Γι’ αυτό γυρίσαμε τον χρόνο πίσω. Ταξιδέψαμε στην Ομόνοια, την Ακρόπολη, το Κολωνάκι, το Μοναστηράκι και το Σύνταγμα των ‘60s. Περάσαμε από την Πύλη του Αδριανού, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης, τη Σταδίου, την Αιόλου και τη Βουκουρεστίου.

Περιπλανηθήκαμε στη Γλυφάδα, οδηγήσαμε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και κολυμπήσαμε στην πλαζ της Βουλιαγμένης. Και όλα αυτά μέσα από επιλεγμένες φωτογραφίες της πιο νοσταλγικής σελίδας του Facebook. Το όνομα αυτής; «Konserva – Vintage Culture».

Πώς ήταν αλήθεια η καλοκαιρινή Αθήνα μιας άλλης εποχής; Θυμίζει σε κάτι την σημερινή εικόνα της; Η απάντηση στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί:

Αθήνα
Αθήνα
Αθήνα
Αθήνα
Αθήνα
Αθήνα
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτή ήταν η Αθήνα του χθες…Τώρα τη κατουράνε και την χέζουν όλα τα τριτοκοσμικά ζουλάπια που μας κουβάλησαν κάποιοι με το έτσι θέλω…Κάθε φορά που πηγαίνω βρωμάει όλο και περισσότερο…Χθες ήταν ανυπόφορη η ατμόσφαιρα και λόγω ζέστης…

  2. Ποια μουλαρια ηταν αυτα που χαλασαν το ομορφο συντριβανι στην πλατεια Ομονοιας και εφτιαξαν κατα διαφορα διαστηματα αυτα τα εκτρωματα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια;;;;;;; Μιλαμε για χαμενα κορμια χωρις ιχνος γουστου!!!!!!!

  3. Όμορφη Ομόνοια… Ενώ τώρα λιάζονται στα παγκάκια “θαυμάζοντας” ταυτόχρονα το έκτρωμα “τέχνη” που κάποιοι ανώμαλοι “καλλιτέχνες” τοποθέτησαν εκεί το οποίο δεν κάνει ούτε για τη χωματερή…

Comments are closed.