Νοσοκομείο Κιλκίς: Σε κίνδυνο πολίτες και εργαζόμενοι – Αγέλες σκύλων επιτίθενται στους περαστικούς (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν οι πολίτες, ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς από τις αγέλες των αδέσποτων σκύλων που έχουν εμφανιστεί στην περιοχή με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή.

Δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς:

Στους χώρους του Νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό.

Ειδικότερα το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, όταν  σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε πολίτη στο πόδι.

Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορές παλαιότερα, προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων εις βάρος του προσωπικού του νοσοκομείου (μάλιστα  έχουμε περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι).

Τα σκυλιά εισέρχονται  ανενόχλητα στους αφύλαχτους χώρους του Νοσοκομείου καθότι  από την  08-05-2017, Θυρωρός – τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.

Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και δυστυχώς κανένας αρμόδιος δεν  ευαισθητοποιείται.

Πότε θα παρθούν μέτρα;

Μήπως όταν θρηνήσουμε θύματα;

ΑΔΕΣΠΟΤΑ 1

Capture

Capture

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τα σκυλάκια δεν φταίνε σε τίποτα. Αφήστε τα ήσυχα. Να κοιτάξετε να πιάσετε τους εγκληματίες που μπαίνουν και ρημάζουν τα σπίτια και δολοφονούν. Τα ζώα δεν φταίνε σε κάτι.

  2. Καημένα ζωάκια μάλλον αγάπη ζητούν ντροπη μαύρα που λέτε , ντροπή να υπάρχουν αδέσποτα στην Ελλάδα μας,κι έχουν να δώσουν τόση αγαπη

  3. Τι μαλακιες ειναι αυτες που γραφετε?σε ποιον ορμανε τα σκυλακια?αν πανε να τα κλωτσησουν υπερασπιζονται τον εαυτο τους.μαλλον αυτος που το εγραψε θα φοβαται κ τον ισκιο του.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ.

  4. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΩΑΚΙΑ.

    ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ?

    ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ.

Comments are closed.