Νοσεί και η κόρη του πρωθυπουργού; Η κορώνα του ιού «εκδικείται» τους καπιταλιστές. Σοκ στο κολέγιο της αριστοκρατίας. Ανάστατο το σχολείο των πλουσίων. Σύζυγος συνεργάτη του Αλαφούζου με δύο παιδιά, η 40χρονη νοσούσα της Τράπεζας Πειραιώς. Σε καραντίνα το παιδί που προαυλιζόταν με συμμαθητές της

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser28-2

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 28-2-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση επίπλαστων κυκλοφοριών σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Εδώ νοσεί και ο Πάπας. Είναι η απάντηση του Κυρίου μας στο σχεδιαζόμενο κοινό Ποτήριο, ανάμεσα σε Ορθοδόξους και Λατίνους, δηλαδή ένωση της δικής μας εκκλησίας με την ομολογία του Πάπα. Και εδώ πρέπει να προσέξουμε. Δεν αρρωστήσαμε όταν ήλθαν οι τουρίστες από τη Γιουχάν, αλλά αρρωστήσαμε τώρα από την Ιταλία, για να δείξει ο Θεός ότι δεν μπορούμε να έχουμε κοινή πνευματική πορεία με τους Λατίνους, εφόσον ο Πάπας δεν αλλάζει ο ίδιος την πνευματική του πορεία. Ήθελαν μέσω της Ουνίας να φέρουν την ένωση, αλλά ο Κύριος είχε άλλα σχέδια. Ζει Κύριος ο Θεός

  2. Να κολλήσει όλη η Βουλή να ψοφήσουν μπας κ γλυτωσαουμε από δαύτους !!!!

    1. Δεν είναι 12.000, είναι 9.000 και πέφτει αρκετά αν το παιδί παίρνει υποτροφία και είναι πολλά τα παιδιά με υποτροφία.
      Αλλά φαντάζομαι τι λογιστής της πλάκας είσαι κι εσύ, λυπάμαι τους πελάτες σου.

      1. ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΙΝΑΙ 12,000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΚΟΥΛΕ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ 11,999.

      2. Τι; μόνο 9000 ειναι; δεν το ήξερα. Θα στείλω τα παιδιά μου του χρόνου!

  3. Υπαλληλοι , συνταξιουχοι , ανεργοι ψηφισαν το ιδιο κομμα(Ν.Δ.) που ψηφισε ο μαρινακης , ο βαρδινογιαννης και ο λατσης.

    1. Το πιο σωστό μήνυμα που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια.

  4. Το κολλέγιο Π.Ψυχικού και το αντίστοιχο της Αγ. Παρασκευής δεν είναι απλώς ιδιωτικά αλλά ξένα, αμερικανικά.
    Σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών πρωταγωνιστούν απόφοιτοι του εν λόγω ξένου σχολείου.
    Αυτό το κολλέγιο μαζί με την Σχολή Μωραῒτη και το Ανατόλια της Θεσσαλονίκης, είναι σχολεία παραγωγής γενιτσάρων.

    1. Μίλησε ο Κολοκοτρώνης του 2020, ουστ ρε χαραμοφάη

      1. Xαχαμίκο, δεν είναι τυχαίο ότι οι Εβραίοι στέλνουν τα παιδιά τους σ΄αυτές τις σχολές Παράγουν κακούς Έλληνες και καλούς Εβραίους.
        Ο Νίκος Δένδιας εστέλει 10 ετών από την Κέρκυρα ως οικότροφος στου Π. ΨΥχικού, ενώ τον Γκίκα Χαρδούβελη, μόλις απεφοίτησε από το δημοτικό στο χωριό του Πουλίθρα Κυνουρίας, τον πήραν οικότροφο στο Ανατόλια. Αυτής τις σχολής είναι απόφοιτος και ο Μπουτάρης και πλήθος άλλων εθνομηδενιστών.

  5. Δε χρειάζεται να απολογείσαι σαν υπηρέτρια σύντροφε…

  6. Ευχομαι kανενα παιδι κανενος να μην παθει τιποτα γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη δυστηχια απ αυτο το κακο.
    Ομως θα πως το εξης…Γιατι δεν ελενχουν τους επιβατες των πλοιων και αεροπλανων που ερχονται απο το εξωτερικο? Μηπω επειδη ειμαστε τελειως ανοργανωτοι ή μηπως θελουν το κακο μας??
    Αυτη ειναι η ερωτηση που πρεπει να γινει στους υπευθυνους.
    Δεν γινεται κανενας ελενχος πουθενα εστω και τυπικος. ΓΙΑΤΙ??
    Ξερουν κατι που δεν ξερουμε εμεις ή το κανουν επιτηδες??

  7. ΠΟΙΟΣ ΝΟΣΕΙ ΡΕ ΧΙΟ???????Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΣΣΟΝΟΒΛΑΚΑ???ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…………

  8. Άκουσε να δεις Χίε
    και το δικό μου το παιδί πάει στο Κολλέγιο Αθηνών και εννοείται ότι έχουμε ανησυχία μεγάλη.
    Το να ταξικοποιείς το Κολλέγιο επειδή είναι ένα απλό ιδιωτικό σχολείο είναι μεγάλο εμπαθές φάουλ, εντάξει;
    Εγώ ενημερώνομαι καθημενινά από το makeleio.gr και από την εφημερίδα σου ενίοτε. Και σήμερα θα το πάρω το φύλλο σου να το κρατήσω σαν ένα φύλλο κακής ενημέρωσης.
    Τι νομίζεις ότι πάνε στο Κολλέγιο και σε κάθε ιδιωτικό, τα παιδιά των πλουσίων μόνο νομίζεις πάνε; Ξέρεις πόσοι γονείς φτύνουμε αίμα για να πηγαίνουν; Όπως βλέπεις, το συγκεκριμένο περιστατικό αφορά δύο γονείς μισθωτούς και τίποτα άλλο, όπως είναι η πλειοψηφία των γονιών. Και δεν είμαστε ούτε τίποτα ξιπασμένοι γονείς που πήγαμε το παιδί μας στο Κολλέγιο (με μερική υποτροφία μάλιστα) για να λέμε δεξιά και αριστερά κομπάζοντας οτι το παιδί πάει στο Κολλέγιο. Δεν είμαστε φαντασμένοι, γιατί από πολύ χαμηλά ξεκινήσαμε και δεν βρήκαμε τίποτα έτοιμο στη ζωή μας.
    Να σταματήσει λοιπόν το παραμύθι ότι στα ιδιωτικά είναι όλοι πλούσιοι. Γιατί, ίσως δεν το ξέρεις, παιδιά πλουσίων πάνε και σε δημόσια σχολεία. Προσωπικά σε δημόσιο είχα τελειώσει και είχαμε και παιδια πολύ ευκατάστατων οικογενειών. Σαφώς στο Κολλέγιο και στα άλλα ιδιωτικά πάνε παιδιά πολύ πλουσίων και πολιτικών κλπ, αλλά σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία. Και μάλιστα τα παιδάκια αυτά είναι πολύ απλά και προσιτά και με τα δικά μας παιδιά. Οι δε γονείς τους είναι και αυτοί μια χαρά άνθρωποι. Το δικό μου παιδί (όχι πλούσιοι εμείς) έχει καλύτερη της φιλη την κόρη ενός μεγαλοεφοπλιστή και πάνε και έρχονται παντού μαζί.
    Ελπίζω ότι οι τίτλοι της σημερινής εφημερίδας σου να μην πηγάζουν από κάποιο ίχνος εμπάθειας προς το Κολλέγιο και το κάθε Κολλέγιο.

    1. Συμφωνώ μαζί σας κύριε makelari και επίσης διαφωνώ με την τρομοκρατία. Και επίσης πριν κοιτάζει ο κόσμος τη βαβούρα για τον ιό και τρομοκρατείται ας ενημερωθεί πρώτα .

    2. Μισθωτοί σε τράπεζες και εφοπλιστικά γραφεία είναι βλακάκο. Ζουν από τα σπίτια και τις κατασχέσεις των απλών ανθρώπων και από τη φοροδιαφυγή των αφεντικών τους. Αλλά η πλάκα στο μήνυμά σου είναι ότι το παιδί σου έχει καλύτερη φίλη κόρη μεγαλοεφοπλιστή! Έχω δει γελοία ανθρωπάκια που νομίζουν ότι επειδή συναναστρέφονται πλούσιους παίρνουν αξία αλλά εσύ το τερμάτισες. Ούτε καν για τον εαυτό σου αλλά για τις παρέες των παιδιών σου κομπάζεις ξιπασμένε εθελόδουλε. Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά κι ας έχουν γονείς γελοία τσιράκια γυμνοσάλιαγκες της ολιγαρχίας όπως εσύ.

      1. Τι λες ορκ, ρε πιθηκάνθρωπε που κυκλοφορείς με ένα φραπέ στο βρωμόστομα σου και μόνο μ@λ@κίες ξέρεις να πετάς. Ξέρεις να διαβάζεις αμόρφωτε γυφτογύφτουλα; Είδες κανέναν κομπασμό ρε χαραμοφάη; ΖΩΟ! ΓΥΦΤΕ! ΒΡΩΜΙΑΡΗ! Από όσο είδες χαβουζάνθρωπε έκλεισαν πολλά και θα κλείσουν κι άλλα σχολεία. Κάθεσαι και χαίρεσαι με άρρωστα παιδιά επειδή τυχαίνει και πάνε στο Κολλέγιο.

    3. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΟΥΛΙΚΩΝ ΣΟΥ. ΑΚΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΤΟΣΟ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

    4. Το «άκουσε να δεις» να το πεις στον ΚΩΛΟ σου κοπρίτη σκατοφυφτε που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είσαι κάποιος. Και τα παιδιά σου εκεί μέσα του ΚΩΛΟΥ θα βγουν σαν των άλλων υπολοίπων πλουσίων ΚΛΕΦΤΩΝ.

  9. Αυτό είμαστε οι περισσότεροι δυστυχώς, μισούμε ο ένας τον άλλο και ακριβώς αυτό εκμεταλλεύονται οι ξένοι,μετά μας φταίνε οι Τούρκοι αυτοί είναι μονιασμένοι μεταξύ τους,ας κοιτάξουμε λοιπόν τα χάλια μας και ας ενωθουμε γιατί το μέλλον για τα παιδιά μας είναι μελαμψο……

Comments are closed.