Νικολέττα Καρρά: “Ζάλισε” το διαδίκτυο με “καυτό” μαγιό και κορμί θανατηφόρο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Nikoletta_Karra

Με ταξίδια και διακοπές αποφάσισε η Νικολέττα Καρρά να περάσει τον χρόνο της μετά τον χωρισμό! Η γοητευτική ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε με τον σύζυγό της να τραβήξουν χωριστούς δρόμους  και να ακολουθήσει ο καθένας την πορεία του. Το ζευγάρι ήταν επτά χρόνια παντρεμένο, όμως οι δυσκολίες δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν και έτσι χώρισαν.

Η Νικολέττα Καρρά λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, απόλαυσε τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων μαζί με τους φίλους της, ενώ εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Πάρο. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η μελαχρινή ηθοποιός θέλησε να κάνει μια μικρή αναδρομή και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην Λευκάδα. Η Νικολέττα Καρρά ποζάρει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού φορώντας μόνο το μαύρο μπικίνι της και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων με το σέξι κορμί της.

Δες τη φωτογραφία:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Άλλη μια Ελληνίδα μέτρια ηθοποιός που έκανε την πίπ@ επιστήμη. Κοίτα η ξεφτυλισμένη που έβαλε και της χτύπησαν το τατουάζ.

  2. Τι τατού ειναι αυτο μες στο βρακί της, καλέ αγόρια εσεις που ειστε πιο παρατηρητικοι; σαν χελωνα που την τρωει φίδι μού φαίνεται.. Γιατί το ..έκρυψε εκει περα; ψάχνει κάτι..;
    . και οσο για το κορμί, σαν τραβεστί ειναι.

  3. Γυναικαρα για τρελες νυχτες. Απιστευτο σωμα

Comments are closed.