Νικητής ο Κολοσσός με ανατροπή 31 δευτερολέπτων!

Κοινοποίηση:
Λαύριο - Κολοσσός

Ο Κολοσσός Ρόδου ήταν τελικά ο νικητής του διακοπέν αγώνα στο Λαύριο, επικρατώντας στα 31… εναπομείναντα δευτερόλεπτα της ομώνυμης τοπικής ομάδας με 71-69

Αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να μην έχει το παραμικρό αντίκρυσμα για την ομάδα του «σμαραγδένιου» νησιού, η οποία ήδη ετοιμάζει τα πλάνα της για το επόμενο πρωτάθλημα της Α2, που θα συμμετάσχει τη επόμενη σεζόν, ωστόσο, έβαλε σε φοβερές περιπέτειες τους γηπεδούχους όσον αφορά τη παραμονή τους στην κατηγορία.

Στις 17 Νοέμβρη του 2018 το Λαύριο επικρατούσε με 74-70 του Κολοσσού, όμως τα πράγματα δεν είχαν τελειώσει εκεί. Ο Κολοσσός έκανε ένσταση, ζητώντας να επαναληφθεί το ματς, αφού οι διαιτητές με 31 δευτερόλεπτα για το τέλος και το σκορ στο 69-67 για τους γηπεδούχους, ο Μέλσον έκανε παράβαση 8 δευτερολέπτων. Ο ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους Ροδίτες και σήμερα (24/4) έγινε η επανάληψη των 31 δευτερολέπτων που βρήκαν νικήτρια την ομάδα της Ρόδου με 71-69!

Συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα ο Μπράουνινγκ με τρίποντο έδωσε προβάδισμα με 70-69 στον Κολοσσό, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση του Λαυρίου ο Μιλόσεβιτς έκανε λάθος και στη συνέχεια χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Μπιλή. Ο παίκτης του Κολοσσού με 1/2 βολές έδωσε αέρα δύο πόντων στην ομάδα του (71-69) στα 5” πριν από το τέλος, ενώ ο Περράκης αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και η νίκη πήγε στα χέρια των παικτών του Κολοσσού!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: