Νεκρός 15χρονος μαθητής μετά από τροχαίο και εγκατάλειψη

Κοινοποίηση:
troxaio9

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα 18.01.2019, περίπου στις 2 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στην πρώην εθνική οδό, στη Θουρία. Οδηγός αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, και με κατεύθυνση από Θουρία προς Καλαμάτα, έχασε τον έλεγχο λόγω ιλλιγιώδης ταχύτητας, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να αναποδογυρίσει, και να παρασύρει έναν διερχόμενο μαθητή, που εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο γυρίζοντας από το σχολείο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο απαράδεκτος οδηγός, αμέσως μετά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας το τραυματισμένο παιδί στο δρόμο. Η αστυνομία τους αναζητά.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και ο άτυχος 15χρονος, μαθητής της Α’ Λυκείου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κουραγιο στους γονεις δεν υπαρχουν λογια να καλυψει τον χαμο του μικρου….Καλο παραδεισο φιλε μου……οταν πιαστουν οι ενοχοι να κρεμαστουν απο λιοδετρο με συνοπτικες…..

Comments are closed.