Νεκρός ο Άντονι Γκράντι! Υποψίες για δολοφονία του πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
1

Ο Άντονι Γκράντι, πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Πανελληνίου και της Καβάλας, μεταξύ άλλων, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της 15ης Νοεμβρίου -ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του- υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για δολοφονία καθώς ενεπλάκη σε συμπλοκή.

Έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Άντονι Γκράντι. Ο  Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Πανελληνίου από το 2007 ως το 2009, στην ΑΕΚ τη σεζόν 2010-2011 αλλά και στην Καβάλα την περίοδο 2012-2013, ενώ είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα (15/11) ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον παλιό του προπονητή, Αρτς Μίλερ, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ενεπλάκη σε μία διαμάχη και να υπάρχουν υποψίες για δολοφονία του άτυχου παίκτη αν και δεν έχουν γίνει επίσημες οι αιτίες του θανάτου του.
Ο Γκράντι πάντως είχε αρκετά μπλεξίματα με το νόμο στο παρελθόν καθώς  είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιούνιο, εγκαταλείποντας μάλιστα το θύμα.

Εδώ ο Άντονι Γκράντι με τη φανέλα του Πανελληνίου και τη χαρακτηριστική του ράστα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: