Νεκρή 26χρονη Κύπρια στην Αυστραλία – Βρέθηκε ημίγυμνη σε πάρκο

Κοινοποίηση:
kipria

Το πτώμα 26χρονης γυναίκας εντόπισαν σε πάρκο της πόλης Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας μέσα σε θάμνους, δίπλα από τις γραμμές του τρένου, δημοτικοί υπάλληλοι που διενεργούσαν εργασίες καθαρισμού του πάρκου. H Αστυνομία της Αυστραλίας εξετάζει υπόθεση δολοφονίας.

Πρόκειται για την 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα από τη Λευκωσία, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό, με μώλωπες και αίματα, στοιχεία που εκ πρώτης όψεως παραπέμπουν σε δολοφονία. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν ίχνη ότι προσπάθησαν να κρύψουν το σώμα της, ενώ έχουν κλαπεί προσωπικά της αντικείμενα. Η Ιόλη ήταν καλλιτέχνις και σκίτσα της βρέθηκαν σκορπισμένα γύρω από το άψυχο σώμα της.

Η 26χρονη ζούσε στα προάστια της πόλης Μπρίσμπεϊν και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της απεβίωσε πριν από μερικά χρόνια από καρκίνο και οι συγγενείς της ζουν στην Κύπρο.

ioli_nekri_aystralia.jpg

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Ήταν μια δημοφιλής κοπέλα, από μια καλή οικογένεια, και η αστυνομία προσπαθεί να βρει απαντήσεις».

Το Μπρίσμπεϊν είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλιανής πολιτείας του Κουίνσλαντ, καθώς και η τρίτη μεγαλύτερη της χώρας με πληθυσμό 2,5 εκατομμύρια κατοίκους. Η πόλη βρίσκεται πάνω στον Ποταμό Μπρίσμπεϊν, κοντά στις ακτές του Ειρηνικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: