“Να βγεις στην Παπαδάκου και να τα ξεράσεις όλα για Σαμαρά-Μητσοτάκη. Ότι τα πήραν. Κι από εμάς, ότι θέλεις, φίλε”. Ο “καμπούρης” κάτω από την λάμπα ανέκρινε και η δημοσιογράφος κουβαλούσε τους “μάρτυρες”. Αναστάτωση σε εισαγγελείς και δικαστές από την πρωτοφανή αποκάλυψη για την “κρεατομηχανή” του “Ρασπούτιν”

Κοινοποίηση:
papaggelopoulos

Πρωτοφανή συμβάντα που εάν επαληθευτούν και από τις εισαγγελικές αρχές, κάποιοι πρέπει να συρθούν στους ανακριτές. Το σύστημα “Ρασπούτιν” αποκαλύπτεται σιγά-σιγά.

Κατά τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, το πρώην συγγενικό μέλος της οικογένειας Σαμαρά, στέλεχος της Siemens, “κουβαλήθηκε” από τη δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ, Γιάννα Παπαδάκου, για μια “φιλική κουβέντα” με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Δ.Παπαγγελόπουλο, γνωστό και ως “Ρασπούτιν”. Εκεί φαίνεται να του υποσχέθηκαν ωφελήματα για να “ξεράσει” όσα ξέρει στο κανάλι του Κοντομηνά, ώστα αυτά να χρησιμοποιηθούν στην προεκλογική περίοδο κατά της ΝΔ.

“Ναι η Παπαδάκου τον συνόδεψε. Παρκάρανε απέναντι στο νοσοκομείο Ντυνάν, την πήρε ο Σέκερης με το δικό του αυτοκίνητο και πήγανε στο πάρκινγκ . Και μάλιστα ήταν ημέρες όπου η Βίκυ Σταμάτη έπαιρνε συνέχεια την Παπαδάκου τηλέφωνο.  Πραγματικά συνάντησε τον καμπούρη.  Ο καμπούρης του είπε ότι του είχε μιλήσει η κυρία τάδε, η φίλη του,   είναι σαν να τα λες με τη Γιάννα,   θα της πεις την αλήθεια αυτό που έχει γίνει και θα έχεις…   Τι θέλεις από μας;  Ποια θέση θες; ”

Είναι απόλυτα σίγουρο ότι κατέγραφαν τον μάρτυρα. Περιμένουμε τις διαψεύσεις. Για να τους τα χώσουμε στη μούρη τα στοιχεία. Τρομακτικά συμβάντα, σε ένα σύστημα γενικών πολιτικών εκκαθαρίσεων των μπολσεβίκων και του “Ρασπούτιν. Αυτά δυστυχώς έκανε ο Παπαγγελόπουλος για το θεσμό της Θέμιδος, βάσει μαρτυριών και άλλων στοιχείων. Όχι ότι οι απέναντι ήταν αθώες περιστερές. Αλλά αυτό στη δημοκρατία λέγεται συνωμοσία κατά του πολιτεύματος και απόπειρα δωροδοκίας από τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Μόνον στο ΜΑΚ του Σαββατοκύριακου.

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.

  2. Απίστευτα
    Θα τα θάψουν παλι ???
    ας καλέσουν το Σεκερη να μιλήσει
    Τι φοβούνται ????…

  3. Φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός για μια “ανάποδη” 17Ν, για όλα αυτά τα καθιζύματα..

  4. χα χα χα φοβερο μου θυμισει την συνεντευξη γεωργιου… παλι για επιτυχιες παμε…

  5. Αλά Κλάπα και Ντογιόπουλο (Παναθηναϊκάκιας). Τους θυμάστε? Όταν ο γκαβός τους διέταζε να ψάξουν να κατασκευάσουν ενοχοποιητικά στοιχεία κατά της Χ.Α. ΡΕ τα θυμάσαι ή έχεις κοντοστούπικη μνήμη?

Comments are closed.