Νατάσα Καλογρίδη: Η «καυτή» αποκάλυψη για την πρώτη της σεξουαλική επαφή! Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών ήταν…

Κοινοποίηση:
d3d569_kalogridi

Η Νατάσα Καλογρίδη μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, Nomads, η ηθοποιός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, με την πολυσυζητημένη σχέση της με τον δικηγόρο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

 

Η αλήθεια είναι πώς πολλά έχουν γραφτεί όλον αυτόν τον καιρό γι αυτό το ζευγάρι, από την στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους!

Μάλιστα, οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργιάζουν το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά την σχέση της Νατάσας Καλογρίδη με την κόρη του, Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.

Η Νατάσα Καλογρίδη σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση φροντίζει να μας σοκάρει είτε αρνητικά είτε θετικά με τι αποκαλύψεις που κάνει για την προσωπική της ζωή!

Μάλιστα, εμείς σας βρήκαμε ένα σχετικό παλαιότερο απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Mega, με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, στην οποία είχαν καλεσμένη την ηθοποιό.

Στην συνέντευξη της αυτή η Νατάσα Καλογρίδη είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια και το γεγονός ότι ήταν από μικρή ένα ατίθασο κορίτσι, λέγοντας μάλιστα ότι την πρώτη της σεξουαλική επαφή την είχε στην πρώτη γυμνασίου!

Ναι καλά ακούσατε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αν πιάσουν κάποιον να έχει κάνει σεξ με κάποιο κορίτσι αυτής της ηλικίας, τον διασύρουν και τον διαπομπεύουν και ακούμε ότι θέλει κρέμασμα και θανατική ποινή. Τώρα που το λέει η ίδια δεν υπάρχει αντίδραση και φαίνεται σαν να αποδεχόμαστε ότι το κορίτσι μπορεί να αποφασίσει να κάνει σεξ και άρα δεν πρόκειται ούτε για κακοποίηση ούτε για αποπλάνηση. Αν είναι έτσι θα πρέπει σε κάθε τέτοια υπόθεση να ρωτάνε το κορίτσι αν ήθελε συνειδητά να γίνει και να αθωώνεται ο κατηγορούμενος αν ήταν συναινετικό, αλλιώς θα πρέπει να βρουν ποιος την έκανε σεξ και να τον βάλουν φυλακή.

  2. πατσαβουρα που τυλιξε τον Λυκ. για να γινει γνωστη

    1. δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι τυχαιο προσωπο θεατρου και τεχνης
      οποτε οτι εσεις ειστε τηλεορασακιας και αναγνωστης κουτσομπολιστικων στηλων σας κανει αυτο που ειστε. Δεν θα σας χαρακτηρισω φυσικα

Comments are closed.